marți, 3 martie 2009

Se imbogateste cu trei milioane de dolari. Michael canta la mesele oligarhilor rusi

Regele pop va sustine, in aprilie, un concert la o petrecere privata organizata de omul de afaceri Oleg Deripaska, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, care are o avere de 12 miliarde de dolari.

Dupa ce jurnalistii americani s-au intrecut in articole dintre cele mai pesimiste in care anuntau ca Michael Jackson se afla cu un picior in groapa, cantaretul demonstreaza ca situatia nu este asa de neagra. Profitand de faptul ca tratamentul impotriva stafilococului care ii "manca" pielea a inceput sa dea rezultate, megastarul a revenit la obiceiul de a bate in lung si-n lat magazinele de pe Rodeo Drive din Beverly Hills si chiar si-a propus sa revina cat mai curand pe scena.

Va avea 11 bucatari

Conform biografului sau, ziaristul Ian Halperin, Michael, in varsta de 51 de ani, a batut deja palma cu miliardarul rus Oleg Deripaska, care l-a invitat sa ii cante la o petrecere privata, care va avea loc pe 9 aprilie. "Michael a acceptat invitatia lui Deripaska. Si-a dorit sa cante pentru afaceristul rus pentru ca, pe viitor, are de gand sa reia seria grandioaselor lui spectacole si trebuie sa stie daca organismul lui mai face fata efortului", a povestit Halperin. "Concertul ii va aduce si o suma frumusica in cont. Rusul ii va da trei milioane de dolari si ii va pune la dispozitie noua medici, 11 bucatari si sase specialisti in masaj", a adaugat Halperin. Omul de afaceri Oleg Deripaska, actionarul principal al companiei Rusal, cel mai mare producator de aluminiu din lume, este unul dintre fanii infocati ai lui Jackson si, desi criza financiara mondiala i-a redus averea de la 28 de miliarde de dolari la doar 12 miliarde de dolari, a platit impresionanta suma dornic sa-si vada de aproape idolul. Sursa: www.cancan.ro

Un comentariu:

  1. Suma este intr-adevar impresionanta. Cred ca Jackson isi poate reface averea in cca 5 ani daca tine astfel de concerte. Ce naiba or gati totusi aia 11 bucatari?

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats