luni, 18 mai 2009

Continua telenovela din familia miliardarului in dolari Adrian Petrache


Isi ameninta sotia cu o caseta compromitatoare!



In replica, Nicoleta Petrache cunoaste secretele unor afaceri dubioase si legaturile afaceristului cu Adrian Nastase si pare decisa sa rupa tacerea.

Relatia miliardarului in dolari Adrian Petrache cu sotia lui, Nicoleta, cu care se afla in divort, este ca un butoi cu pulbere. Dupa ce CANCAN a dezvaluit, in premiera, ca Nicoleta a dat cu masina peste Petrache, afaceristul se lauda acum ca-si va distruge sotia!

Potrivit unor surse din anturajul miliardarului, acesta a depus deja plangere impotriva Nicoletei si, mai mult, ameninta ca va furniza presei o caseta compromitatoare care ar avea-o ca protagonista pe sotia lui si care ar fi filmata chiar in casa acestora. Petrache o acuza pe Nicoleta de infidelitate si spune ca detine si o proba in acest sens.
De partea cealalta, sotia ar avea xerocopii dupa mai multe documente legate de o serie de tranzactii dubioase facute de Petrache, dar si documente care ar atesta o legatura financiara dintre omul de afaceri, ex-premierul Adrian Nastase si alti politicieni de marca. Publicarea acestor xerocopii detinute de Nicoleta ar putea crea un cutremur in politica romaneasca. Cu atat mai mult, ea cunoaste dedesubturile tuturor afacerilor de sute de milioane de euro derulate de sotul ei, precum si conturile deschise in strainatate de afacerist. Despre acesta, Traian Basescu sustinea - inaintea alegerilor prezidentiale din 2004 - ca face parte din "mafia din Baneasa" si ca este "unul dintre baietii destepti" care au condus Romania in timpul guvernarii Nastase. De altfel, chiar daca nu figureaza in topul celor mai bogati 300 de romani, Petrache are o avere colosala. Numele lui a fost vehiculat de presa in spatele unor mari "tunuri" imobiliare, iar, la un moment dat, el avea promisa functia de sef al Serviciului Roman de Informatii, daca Adrian Nastase ar fi ajuns presedinte. Pana la urma, a iesit din carti, intrucat alegerile au fost castigate de Traian Basescu. Acum, telenovela din familia miliardarului anunta uriase bombe de presa.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats