miercuri, 8 aprilie 2009

O alta domnisoara "atenteaza" la fotbalist/Mitea a mers la film cu o bruneta sexy



Jucatorul lui Mircea Rednic a fost vazut intr-un centru comercial din Bucuresti alaturi de o tanara extrem de atragatoare, alta decat cea in compania careia fusese surprins la mijlocul lunii martie de paparazzii CANCAN.


Dupa relatiile cu Raluca de la Bambi si cu Dora, viata sentimentala a talentatului mijlocas dinamovist a trecut in plan secund pentru acesta, el preferand sa se dedice mai mult sportului pe care il practica. Totusi, recent, Mitea a fost fotografiat de fotoreporterii CANCAN, in timp ce iesea dintr-o cafenea de fite impreuna cu o superba bruneta, Corina Huma, care a candidat in trecut la concursul "Ucenika" organizat de emisiunea "Neata cu Razvan si Dani". Intalnirea dintre cei doi nu a condus insa la o relatie, drept pentru care Mitea s-a reorientat. Astfel, in cursul serii de luni, fotbalistul a fost zarit mergand la film in Mall Vitan alaturi de o alta bruneta focoasa, pe nume Sandra. Dinamovistul, alaturi de care se mai aflau doi prieteni, a vrut sa o impresioneze pe tanara cu pelicula "Fast and Furios 4". "Cainele" nu a uitat de meciul cu Craiova de astazi si si-a luat un meniu moderat, format din nachos si ceai de lamaie. Pana sa intre in sala de cinema, bruneta l-a incalzit pe Mitea cu un sarut tandru.
Contactat de CANCAN, fostul "lancier" a subliniat ca lucrurile intre el si Sandra se afla, deocamdata, la inceput: "Nu este ceva serios momentan. Am fost doar la un film. Am baut un suc impreuna, dar ce va fi in viitor nu putem sti", a spus mijlocasul. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats