miercuri, 8 aprilie 2009

Ofiterii IGPR, jefuiti de trei bulgari inconstienti/Au fost prinsi hotii care au pus "pisica" pe bancomatul IGPR



Trei bulgari au fost prinsi, luni, de politistii bucuresteni ai Brigazii de Combatere a Crimei Organizate dupa ce au plasat un dispozitiv de copiere a cardurilor chiar pe bancomatul montat pe zidul Inspectoratului General al Politiei. Este pentru a doua oara cand bulgarii ataca in acest mod Politia Romana.


Ofiterii BCCO au fost anuntati, luni, ca trei indivizi au pus o "pisica" pe ATM-ul Politiei Romane. Bulgarii erau intr-un autoturism Alfa Romeo si supravegheau atent bancomatul. Dupa cateva ore de filaj anchetatorii i-au retinut pe cei trei si au demontat instalatia artizanala de pe aparat. Bulgarii erau urmariti de mai multa vreme, mai ales ca acestia sunt banuiti ca, la jumatatea lunii februarie, au mai pus o data pisica pe bancomatul IGPR, fapt relatat in exclusivitate de CANCAN.
Potrivit anchetatorilor, cei trei bulgari fura de mai multa vreme de pe cardurile romanilor si au provocat un prejudiciu important. "Banuiam ca avem de aface cu niste bulgari pentru ca, in cazul mai multor sesizari, banii fusesera extrasi la Silistra si Varna. Toti trei sunt din Silistra", au afirmat surse din cadrul BCCO.
In timpul anchetei bulgarii au refuzat sa dea declaratii scrise, dar au mentionat ca nu stiau ca bancomatul in cauza este montat pe cladirea Politiei Romane din Soseaua Stefan cel Mare.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats