miercuri, 8 aprilie 2009

Fostul component de la O-Zone revine in tara/Dan Balan face Pastele la Tania Budi



Bataia pe care si-a luat-o Rihanna de la iubitul sau Chris Brown la inceputul acestui an ne-a privat de bucuria de a-l vedea pe Crazy Loop, alias Dan Balan, pe scena premiilor Grammy de la Los Angeles, ce au avut loc pe 8 februarie. Cantareata a fost nevoita, dupa cum se stie, sa stea in spital pe perioada desfasurarii premiilor.

Chiar daca a ratat sansa de a face un duet cu una dintre cele mai in voga cantarete din SUA, Dan Balan a avut totusi parte de portia sa de celebritate, fiind invitat de seama atat al ceremoniei, cat si al petrecerilor aferente la care au luat parte cele mai celebre nume din showbizul mondial.
Ex-componentul trupei
O-Zone revine insa zilele acestea in tara pentru o serie de concerte a caror regie a fost conceputa in Statele Unite. Vineri, 17 aprilie, chiar in Saptamana Mare, vedeta de peste Prut va concerta in renumitul club Crush din Constanta, club care apartine fostei vedete de televiziune Tania Budi. "Este al doilea show marca Crazy Loop pe care il organizam la Crush si in nici un caz ultimul, intrucat Dan face spectacol la nivel profesionist si are un succes de public colosal", ne-a declarat vedeta. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats