miercuri, 8 aprilie 2009

Celebrul jurnalist are o admiratoare care se tine scai de el/ Dan Diaconescu, bombardat cu scrisori de amor


Patronul OTV face victime in randul telespectatoarelor sale. De o buna perioada de timp, in cutia sa postala, Dan Diaconescu a inceput sa gaseasca scrisori de dragoste expediate de o admiratoare secreta. Dezvaluirea a fost facuta chiar de bossul de la OTV care a marturisit la "Fitze cu Dezbracatu'", in editia care va difuzata, marti, 14 aprilie, la Prima TV, ca este "victima" unei pasiuni pe care nu o impartaseste.

In cei zece ani de cand se lauda ca prezinta seara de seara, de luni pana duminica, cel putin opt ore pe zi, la OTV, emisiunea "Dan Diaconescu direct", jurnalistul a reusit performanta de a ajunge, la propriu la inima fidelilor sai telespectatori, facand victime in randul reprezentantelor sexului frumos. Una dintre acestea a intrecut, insa, orice limita si, dupa o investigatie amanuntita in urma careia a aflat adresa exacta, unde locuieste Dan Diaconescu, a inceput sa-i trimita acestuia scrisorele de amor. La inceput, Diaconescu a incercat sa treaca cu vederea toana admiratoarei sale, sperand ca, intr-o zi, aceasta sa se plictiseasca si sa puna punct declaratiilor sale de dragoste. Insa, cu fiecare scrisoare sosita pe adresa lui fostul jurnalist a inceput sa inteleaga ca este o treaba extrem de serioasa si ca, fara voia sa, a nascut o pasiune pe care nu numai ca nu o poate controla, dar nici nu are idee cum sa-i puna capat. Intelegatoare, Emi, femeia cu care acesta este impreuna de peste 15 ani, a stiut din prima clipa ce primeste otv-istul in cutia de scrisori, iar dupa o perioada chiar i-a sugerat acestuia sa nici nu mai deschida plicurile rozalii. Ceea ce otv-istul a si facut, dupa cum a povestit in emisiunea "Fitze cu Dezbracatu'" de la Prima TV. Este cea de-a doua aparitie a lui Dan Diaconescu la un alt post de televiziune fata de cel la care presteaza seara de seara, in ultimul timp acesta avand aparitii episodice si la Euforia TV, in cadrul unor emisiuni mondene, in timpul carora vorbeste despre anumiti subiecti din showbizul autohton.

Eva Kent de la un "pacatos" la un "dezbracat"



Tot in editia din 14 aprilie, Catalin Dezbracatu' o va avea ca invitata in platou pe Oana Oprea alias Eva Kent, ex-asistenta lui Dan Capatos. Fosta starleta porno va povesti cu lux de amanunte de ce a renuntat la colaborarea cu trustul din Baneasa si va vorbi in premiera despre negocierile pe care le poarta cu alte posturi de televiziune autohtone care si-o doresc in ograda lor. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats