miercuri, 8 aprilie 2009

A dat declaratii timp de doua ore/Mihaela Radulescu, audiata la politie




Mihaela Radulescu a fost interogata, ieri, timp de doua ore, de ofiterii Sectiei 26. Politistii au vrut sa afle care este punctul de vedere al vedetei TV fata de incidentul in care a fost implicata la jumatatea lunii martie, in urma caruia pe numele ei a fost declansata o ancheta penala.


Acuzata oficial de furt, diva a venit, ieri, la Sectie 26 dupa ce a fost citata de anchetatori. Mihaela a ajuns la politie in jurul orei 14.15, cu un autoturism de teren Volkswagen Touareg, insotita doar de sofer. Imbracata lejer, dar cu un zambet fortat, vedeta Antenei 1 a stat de vorba cu politistii pana la ora 16.00. Surse apropiate anchetei ne-au spus ca, intr-o prima faza, discutia cu vedeta a fost "de acomodare", pentru ca aceasta sa se relaxeze, dupa care s-a intrat direct in subiect si a fost rugata sa-si aminteasca exact ce s-a intamplat in fata "Rin Hotel", unde, in martie, a fost implicata intr-un scandal monstru cu o echipa de paparazzi, angajati ai unui cotidian central. La momentul respectiv, Mihaela Radulescu a luat mai multe bunuri din masina gazetarilor si a distrus legitimatia de serviciu a soferului. Martor al incidentului, iubitul Mihaelei, Dani Otil, a chemat politia. Anchetatorii au considerat atunci ca diva este suspecta de furt si distrugere, iar ziaristii de agresiune, in conditiile in care iubita lui Otil s-a plans ca soferul ar fi vrut s-o calce cu masina.
Ulterior, ofiterii implicati in ancheta au stabilit ca, daca Mihaela a comis intr-adevar o infractiune, aceasta nu este furt, ci talharie, in conditiile in care a folosit violenta. Noua incadrare a faptei ar putea insa sa o trimita pe vedeta direct la inchisoare, in conditiile in care talharia este considerata o fapta foarte grava, care in forma cea mai simpla se pedepseste cu trei pana la 18 ani de inchisoare.
In acest context, Mihaela Radulescu s-a prezentat la sectie cu lectia bine stiuta. Ea a recunoscut ca a luat bunurile ziaristilor, insa a mentionat ca a facut asta pentru a putea sa le predea politistilor si sa dovedeasca astfel faptul ca a fost agresata atunci cand i s-au facut fotografii fara acordul ei. In plus, si-a mentinut declaratiile in ce-i priveste pe angajatii ziarului, despre care sustine ca au atacat-o.
In continuare, sunt asteptati la audieri gazetarii implicati in scandal si Dani Otil, care are calitatea de martor.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats