joi, 4 iunie 2009

Gazda emisiunii "Acces direct" isi aminteste de anii tineretii




Madalin Ionescu vrea sa-si lase plete


Acum este o vedeta TV prezentabila, mereu la patru ace. Madalin Ionescu a avut insa o perioada nonconformista cand purta blugii rupti si parul lung. Acum, vrea sa revina la plete.

Antenistul Madalin Ionescu a luat, recent, o decizie care i-a lasat pe toti cu gura cascata. Prezentatorul emisiunii "Acces direct" s-a hotarat sa-si lase parul lung. Intreaga poveste are si o explicatie. Madalin nu a fost intotdeauna vedeta de televiziune pusa la patru ace. In tinerete, acesta se numara printre rockerii pletosi cu blugi rupti, cercei in ureche si geci de motor. Si nici aceasta alegere de stil nu a fost intamplatoare.
Pentru ca si-a dorit foarte mult o fata, mama lui i-a lasat parul lung chiar din primul an de viata. Ii lega codite si ii punea fundite. Asadar, parul lung a devenit pentru Madalin Ionescu o parte din personalitatea lui, chiar din copilarie. Mai tarziu a devenit un rebel in adevaratul sens al cuvantului.
La primul lui interviu pentru o televiziune, antenistul s-a prezentat in blugi rupti, cu pletele in vant. Desi nimeni nu se astepta, a trecut testul si a devenit prezentator de stiri la TVR. Nu a trecut mult si s-a tuns. Motivul insa nu a fost vreo constrangere venita din partea sefilor, ci o decizie proprie. De teama sa nu inceapa sa cheleasca odata cu inaintarea in varsta, acesta a renuntat la plete. Parul lui, insa, a ramas intact. In aceste conditii a decis sa revina la lookul lui favorit.

Mihaela Radulescu, foc pe "Acces direct"



Dupa difuzarea ultimului sau interviu acordat emisiunii "Acces direct" si comentariile dure ale jurnalistului Florian Bichir invitat in platou, Mihaela Radulescu s-a simtit din nou lezata si a cerut explicatii lui Madalin Ionescu. Cristian Brancu a scris pe blogul personal ca Madalin Ionescu a fost nevoit sa-i trimita Mihaelei doua CD-uri cu inregistrarea emisiunii, ca sa-i dovedeasca divei ca nu a fost criticata in emisiunea sa. "Nu exista niciun scandal intre mine si Mihaela, insa, am fost informat ca, Dani Otil s-a simtit lezat pentru ca cineva din platou, unde se afla si Cristi Brancu,
l-ar fi facut sarantoc.
Lucru pe care nu l-as fi permis niciodata. Problema cred ca s-a rezolvat de la sine cand inregistrarea a intrat pe post", ne-a declarat Madalin Ionescu. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats