joi, 4 iunie 2009

Petre Roman si Silvia Chifiriuc vor ajunge la Manastirea Snagov la bordul unui vaporas



Ii cununa cel mai bogat roman


La scurt timp dupa ce Petre Roman a aflat ca va fi din nou tatic, la 63 de ani - iubita acestuia, cantareata Silvia Chifiriuc, fiind insarcinata in patru luni - fostul premier a decis sa-si puna pirostriile si s-o ia de nevasta pe cantareata. Acest lucru care se va intampla in acest weekend, ceremonia religioasa urmand sa aiba loc la Manastirea Snagov.





Vestea ca Silvia, in varsta de 37 de ani, va naste la sfarsitul acestui an un baietel l-a determinat pe politician sa stabileasca data nuntii. Astfel, cununia civila va avea loc viner i, cel mai probabil in locuinta unor prieteni ai mirelui, deoarece fostul premier vrea sa tina totul secret, preferandu-se aceasta varianta in locul oficializarii relatiei la primarie. Cuplul Roman-Chifiriuc va avea sambata o zi plina, caci atunci se va desfasura ceremonia religioasa la Manastirea Snagov, situata pe o insula, nasii fiind omul de afaceri Dinu Patriciu si sotia acestuia. Mirii vor ajunge pe insula la bordul unui vaporas, apoi vor pleca tot pe apa spre resedinta lui Dinu Patriciu situata pe malul lacului Snagov, acolo unde se va tine petrecerea intr-un cadru restrans. Verighetele au fost cumparate din Austria saptamana trecuta, atunci cand fostul premier i-a pus pe deget iubitei sale inelul de logodna, prezentat in exclusivitate in urma cu doua zile de CANCAN.



Manastirea a fost la un moment dat inchisoare



La Manastirea Snagov s-au casatorit printre altii Irinel si Monica Columbeanu si Codrut Seres. Legenda spune ca in biserica ridicata pe insula este inmormantat trupul lui Vlad Tepes, cunoscut si ca Vlad "Dracul". Tepes a construit aici o inchisoare si un tunel pe sub apa. La 1830, manastirea devine oficial inchisoare, iar in 1853 podul de lemn ce lega insula manastirii de Silistea Snagovului s-a prabusit in apa cu peste 50 de detinuti incatusati. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats