joi, 4 iunie 2009

Oana Zăvoranu nu se lasă: "Trebuie stârpite nonvalorile!"




Războiul dintre Oana Zăvoranu şi Monica Columbeanu se acutizează pe zi ce trece. Acum, vedeta de la Kanal D este decisă să demaşte şi să "starpească" nonvalorile din showbiz, categorie in care a inclus-o şi pe soţia lui Irinel, cea care a făcut-o să ia foc atunci când a ameninţat-o că ii va scoate emisiunea din grila postului.

“Mă bucur extrem de tare că românii ştiu să discearnă şi că au înţeles că trebuie stârpite nonvalorile, că sunt alături de mine în număr atât de mare, în demersul meu de a termina cu toţi cei care ne invadează ca o molimă. Atât de interesantă va ieşi din această dispută (n.r. - Monica Columbeanu) încât, cu siguranţă, dacă mai are şi doi fani zăpăciţi, i-a pierdut şi pe ăia”, afirmă Querida. Pentru a apărea în emisiunea Oanei, Monica a avut anumite pretenţii financiare, surse din Kanal D spunând că e vorba de 300 de euro. “Dacă-mi cerea mie bani, nu-i primea niciodată. Eventual, eu îi ceream, pentru onoarea de a călca cu 41 al ei la picior prin platoul meu aşa de finuţ şi de elegant. Suma e foarte mare pentru ea, o cheltuială extraordinară, e un efort supranatural pe care l-a făcut emisiunea, nu ştiu dacă ne vom reveni după această pagubă financiară”, mai spune Oana, cu ironie.

Poimâine, la Kanal D,se difuzează emisiunea

Deşi soţia lui Iri a ameninţat că va face tot posibilul ca show-ul Oanei Zăvoranu să nu mai fie difuzat, în această sâmbătă, la Kanal D, este programată chiar ediţia care a provocat tot scandalul, deşi au existat zvonuri conform că-rora postul de televiziune nu va mai prezenta imaginile cu Monica. “În cazul în care nu se difuzează, fragmentele importante tot le voi da pe sticlă, deoarece fanii mei şi oamenii care citesc au dreptul să vadă exact cum s-au petrecut lucrurile pentru a fi şi mai mult de partea mea. Oricum, un post îşi susţine şi-şi apără vedeta”, încheie Oana.

S-a certat şi cu Mihai de la HI-Q

După Monica Columbeanu, alte persoane publice părăsesc platoul emisiunii “Pact cu diavoliţa” în timpul filmărilor. De aceasta dată, e vorba de membrii trupei Hi-Q, revoltaţi de surpriza erotică pregătită de Oana Zăvoranu.

Mihai (foto) a fost invitat să se aşeze pe un pat imens, moment în care o stripteuză îşi face apariţia, dansează şi rămâne topless în faţa solistului. Acesta s-a supărat şi din acest motiv a părăsit imediat studioul, alături de colegii lui de trupă. Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats