marți, 5 mai 2009

A uitat-o pe Anna Lesko


Mare crai a devenit milionarul Elan Schwartzenberg de cand a scăpat de verigheta care l-a unit patru ani de Mihaela Rădulescu. Sau “fosta”, cum o numeşte chiar el pe diva de la Antena 1.

După ce a făcut senzaţie, în urmă cu o lună, combinându-se cu solista Anna Lesko, Elan şochează din nou. Superba rusoaică pare să nu fi avut un efect intim devastator asupra afaceristului, care nu arde deloc în flăcările dragostei. Altfel cum se poate explica faptul că acesta a petrecut noaptea de 1 spre 2 mai, la malul mării, în braţele unei încântătoare blonde de 22 de ani.

Elan a cucerit-o pe tinerică, manechin de profesie, la o petrecere dintr- un club de fiţe din Mamaia. I-a oferit o băutură, s-au binedispus reciproc, după care totul a decurs de la sine, fără nici un efort din partea vreunuia. A urmat o noapte de iubire consumată cu mult dinamism şi băuturi fine într-o cameră a Hotelului Rex, din Mamaia. Apoi cafeaua de dimineaţă, un zâmbet uşor stingher şi o despărţire politicoasă, la lumina ultravioletelor. O aventură normală - crede Elan - pentru un bărbat singur, divorţat şi totalmente fără obligaţii. Şi până la urmă, cum ar fi putut rezista unei tentaţii blonde cu picioare interminabile care, apropo, poartă numele Elena?! Ce crede Anna Lesko despre escapada celui cu care părea să aibă o relaţie serioasă vom afla
Cert este ca intre cei doi lucrurile nu au evoluat atat de mult, incat sa putem vorbi despre un posibil concubinaj. Se intalnesc uneori, discută, şi nu numai, dar cam atât.

«Nu a trecut pe la Izvorani nici măcar pentru o cafea»

În ciuda zvonurilor, Elan se pare că nu are de gând s-o transforme prea curând pe Anna în vecina lui Irinel Columbeanu (fostul iubit al rusoaicei), propunându- i să locuiască în reşedinţa sa de la Izvorani. “Nici vorbă de aşa ceva. Anna nu numai că nu s-a mutat la mine, dar nici nu a trecut pe la Izvorani vreodată. Nici măcar pentru o cafea”, ne-a declarat Elan Schwartzenberg.

Elena: «No comment»

Apariţia blondă din viaţa lui Elan Schwartzenberg se numeşte Elena Hueanu, are 22 de ani şi e din Timişoara. De câţiva ani lucrează ca model, în Bucureşti, şi tot de atunci a devenit o clientă fidelă a cluburilor de fiţe din Capitală.

E deţinătoarea titlului de Miss Academy. Numele ei a fost legat de cel al interpretului Costi Ioniţă, cu care s-a afişat la câteva evenimente dar şi de cel al lui Ion Boschet, fostul iubit al Andreei Spătaru, pe care l-a acuzat că a hărţuit-o. Se consideră “o fire puternică şi plină de viaţă”, după cum recunoaşte pe pagina ei de internet şi tot aici spune că a fost învinsă la “încercările dragostei”.

Contactată telefonic de reporterii noştri, Elena a reacţionat cu un convingător “No comment”, limitându- se să ne declare că ea şi Elan “sunt doar vechi prieteni”. Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats