marți, 5 mai 2009

Cancan a descoperit cine este barbatul de care se foloseste Moni ca sa ajunga actrita In America





Blatul de la Hollywood





Sotia lui Irinel face orice pentru a-si atinge telul. Profitand de faptul ca
regizorul hollywoodian se afla in Romania, Moni Columbeanu a iesit la atac. Paparazzii CANCAN i-au fotografiat pe cei doi in cadrul unei intrevederi... intime ce a avut loc la hotelul Marriott.


Istoria se repeta. Desi prima oara nu i-a iesit pasienta, Monica Columbeanu a inceput o noua campanie pentru a-l convinge pe regizorul Mike Davis ca locul ei este printre starurile de la Hollywood. Anul trecut, in iunie, CANCAN relata faptul ca Moni a facut o excursie de doua saptamani in Cetatea Filmului. La vremea aceea umbla vorba ca, inspirata de realizarile altor romance plecate peste hotare, doamna Columbeanu si-a facut un tel din a deveni actrita.

A plecat peste Ocean manata de aceasta dorinta si avandu-l ca pila pe Davis. Din nefericire pentru ea, mica vizita nu a dus la niciun rezultat. Cu toate ca esecul inregistrat parea sa o fi calmat putin, se vede treaba ca Moni nu a renuntat nicio secunda la visul ei. Weekendul trecut, sotia miliardarului a avut o intalnire destul de discreta cu regizorul care a incercat in 2008 sa o introduca in paradisul hollywoodian. Paparazzii CANCAN au fotografiat, moment cu moment, mica intrevedere. Cei doi si-au dat intalnire la Marriott si s-au asezat la o masa mai retrasa, la primul nivel al hotelului. Inarmata cu un laptop plin cu fotografii si cu argumente puternice in favoarea ei, Moni si-a exprimat, se pare, pentru a doua oara dorinta de a primi un rol intr-o productie americana. Desi plauzibila ar fi fost ipoteza unei intalniri in interes profesional, destinderea cu care cei doi au comunicat pe toata durata sederii si gesturile de apropiere tradau o relatie putin mai profunda. Pentru doi oameni care s-au intalnit doar de cateva ori in viata, Mike si Moni pareau destul de apropiati. Mai mult, la plecare, doamna Columbeanu si regizorul american s-au imbratisat prelung si s-au sarutat pe ambii obraji ca doi oameni care nutresc sentimente unul fata de celalalt. Daca nu am stii ca interesul Monicai este unul referitor la cariera, ne-am duce cu gandul mai departe...


A colaborat cu blondele de la Trident


Mike Davis a devenit cunoscut publicului roman odata cu lansarea filmului "Modigliani", o coproductie regizata de american, in care Andi Garcia, Loredana Groza si George Ivascu au fost colegi de platou. La scurt timp dupa aceea, la serviciile lui au apelat fetele de la Trident carora le-a semnat scenariul si regia videoclipului "Without you". Gurile rele spun ca Ilinca Vandici si-a incercat si ea norocul, sperand ca va ajunge in America, dar, dupa o aventura de numai doua saptamani, fiecare si-a vazut de viata lui.
Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats