marți, 16 iunie 2009

«Tu ştii cine sunt eu?»




Cu toate că apar des la televizor şi prin ziare, politicienii sunt nişte necunoscuţi pentru mulţi dintre romani. A simţit acest lucru pe pielea lui şi deputatul Cristian Boureanu, care a avut recent un conflict cu angajaţii unui supermarket din Capitală.

Aflat la cumpărături în magazinul Mega Image de pe bulevardul Nicolae Titulescu, din Bucureşti, pedelistul Cristian Boureanu s-a luat la harţă cu o agentă de pază a supermarketului. Totul a pornit de la faptul că angajata magazinului i-a interzis unei femei aflate în faţa deputatului să iasă afară cu căruciorul ca să-şi ducă marfa la maşină. După câteva “contre” verbale cu agenta de pază, enervat că aceasta îl trata cu indiferenţă, Boureanu i-a strigat: “Tu ştii cine sunt eu?”, la care femeia i-a răspuns sec: “Nu, şi nici nu mă interesează”. Vizibil iritat, deputatul a ameninţat-o că-i sună pe şefii ei şi că-i va face reclamaţie. Scena a fost surprinsă de fotoreporterii Libertăţii.

“Când am văzut nesimţirea celor de la magazin, care tratau cu dispreţ un client ce cumpărase marfă de câteva sute de lei, m-am cam enervat”, a recunoscut deputatul. El spune că nu mai ţine minte exact ce i-a strigat agentei de pază, însă a precizat că oriunde a mers în lume, un client care lasă bani mulţi într-un magazin este ajutat să-şi poată duce marfa la maşină, şi nu luat peste picior de angajaţi. Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats