luni, 15 iunie 2009

Mama Castigatorului de la Loto creste Sase pisici Si traieste Intr-o mizerie inimaginabila



Are 33 de milioane datorii la intretinere


Iulian Constandache, galateanul de 49 de ani care a castigat 11 milioane de euro la Loto se ascunde inclusiv de mama sa, careia nu i-a spus ca a luat premiul cel mare. Reporterii CANCAN au reusit sa o gaseasca pe mama milionarului, care a declarat ca fiul ei nu i-a impartasit bucuria, fiindca el are o parere foarte proasta despre femei si le considera pe acestea slobode de gura.






Vineri ora 13.00. Reporterii CANCAN ajung la blocul in care locuieste Angela Constandache. Geamurile apartamentului de la etajul 1 erau larg deschise, batrana nu era acasa, insa mirosurile emanate din locuinta se simteau atat pe scara blocului, cat si afara. La intretinere, batrana are datorii de sase milioane de lei vechi, plus alte 27 de milioane penalizari. O abordam pe vecina de la parter, careia ii spunem ca o cautam pe doamna Angela. "A plecat la fiica ei, care sta in apropiere. E femeie batrana, e in baston, dar poate sa mearga. Se duce singura la piata, nu e problema", spune binevoitoare femeia. O intrebam daca a auzit ca Iulian a castigat la Loto. "Am auzit! Dar batrana nu stie, nu i-a spus Iulica. Am vorbit cu Angela si aseara si azi, dar nu i-am zis nici eu, nu vreau sa ma bag, daca baiatul nu vrea ca mama lui sa afle. El e baiat bun, are grija de Angela, dar vine rar s-o vada. Nu-i place ca batrana traieste cum traieste in casa, ca acolo miroase de tre' sa te tii la nas cand intri, mai ales ca are sase pisici. Cine intra in apartamentul ei trebuie sa-si tina respiratia, ca altfel moare", ne-a spus vecina Angelei Constandache. Binevoitoare, aceasta ne-a mai dezvaluit ca nici sora milionarului de la Loto, care locuieste in apropiere, nu stie ca acesta a castigat.


"Mainile sus, ziaristilor!"



Ora 15.30. Pe strada intra in forta doua masini de politie care blocheaza masina CANCAN. Doi politisti coboara cu mainile pe pistoale si alearga spre masina reporterilor nostri. "Cine sunteti? Coborati imediat!", ordona unul dintre politisti, care isi mangaia pistolul, asa cum vazuse el in filmele americane. Un alt agent a facut semn colegilor din cea de-a doua masina, sa imobilizeze suspectii "inarmati" cu pixuri, carnetele si aparate foto, care se aflau pe domeniul public. "Imediat, dati-mi actele! Am fost sunati sa venim aici pentru ca sunteti suspecti!", a spus pe un ton dur politistul care tinea in continuare mana pe pistol. Dupa ce jurnalistii s-au legitimat, politistii s-au mai relaxat: "Aaaaa, paparazzi..."
Ora 17.30. La intrarea din spatele blocului isi face aparitia pensionara Angela, insotita de doi tineri, cel mai probabil nepotii ei. In timp ce reporterii se indreptau spre batrana, pentru a o intreba daca doreste sa ofere o declaratie, insotitorii ei ii observa pe jurnalisti si o iau "pe sus" pe femeie, intrand imediat in bloc. Nu inainte ca unul dintre pustani sa-si dea pantalonii jos, in plina strada.
Duminica, ora 13.30. Reporterii nostri reusesc sa stea de vorba cu mama milionarului. Femeia era la ghena, iesise sa duca gunoiul. "Nu stiu nimic despre Loto. Nu mi-a spus baiatul nimic, ca el zice ca femeile sunt guralive", a declarat Angela Constandache, pentru CANCAN.
Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats