luni, 15 iunie 2009

A profitat ca actuala iubita a plecat din tara



Vanatorul de zestre a incercat din nou la "fosta"!


Tudor Aposteanu a cautat o noapte intreaga sa reintre pe sub pielea ex-iubitei lui, fiica multimilionarei Camelia Sucu



Vara trecuta, Cristina, fiica cea mica a uneia dintre cele mai bogate femei din Romania (mai exact, Camelia Sucu), era indragostita de un tanar despre care se stie ca alearga dupa fete cu bani. Intre timp, relatia lor s-a destramat (Cristina fiind, cu siguranta, constienta de ce o urmareste iubitul ei), iar vanatorul de zestre, Tudor Aposteanu, s-a cuplat cu Gabriela Halagian, fiica reputatului antrenor, o tipa destul de instarita.

Acest lucru nu l-a ajutat insa s-o uite pe frumoasa Cristina si averea ei. Sambata noaptea, lovitura de teatru! Aposteanu a incercat din nou sa intre in gratiile fostei lui iubite de 18 ani, profitand ca actuala se afla pentru cateva zile la Barcelona, in vizita la fiica ei care studiaza acolo. Asadar, donjuanul joaca tare la doua capete. Pe de o parte, i-a luat mintile Gabrielei (care la aproape 40 de ani, e o devoratoare de pusti), iar, pe de alta parte, nu se impaca cu gandul ca a scapat-o printre degete pe mostenitoarea imperiului Mobexpert. Aposteanu a fost combinat, in trecut, si cu Lexi (fiica omului de afaceri care detine lantul de magazine Nic-Nic), dar, cu toate acestea, surse din anturajul lui ne-au marturisit ca el continua sa suspine dupa domnisoara Sucu. Astfel, sambata noaptea, Tudor a reintalnit-o pe aceasta in clubul Fratelli si, mai mult sau mai putin invitat, s-a mutat la masa acesteia. Pana spre dimineata, i-a facut cu insistenta ochi dulci de dragul vremurilor trecute.
Cristina Sucu i-a respins insa elegant avansurile, fapt care l-a indispus evident pe Tudor. Cu atat mai mult cu cat el se asteapta acum ca apropiatii iubitei lui, Gabi Halagian, sa-i povesteasca acesteia totul, iar ea sa-i dea papucii.
Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats