luni, 15 iunie 2009

La o saptamana dupa ce a spus "da" in Franta, fiica pilotului s-a maritat si in Romania




Au aruncat confetti din avioane la nunta fiicei lui Iovan

Fiica pilotului Adrian Iovan, Irina, si francezul Jean Thibault si-au unit sambata destinele, pentru a doua oara in numai o saptamana. Tinerii au dorit sa isi oficializeze relatia si in Romania dupa ce, doar cateva zile in urma, se casatorisera in Franta.


Ceremonia religioasa a avut loc la o biserica din centrul Capitalei. Petrecerea a fost organizata la studiourile Mediapro, intr-un cerc restrans de prieteni si rude.
La eveniment a luat parte si socrul mare, dar si mai multi tineri francezi, prieteni ai lui Jean Thibault.
Atmosfera a fost destinsa, petrecerea fiind pregatita in cele mai mici detalii de grijuliul tata al Irinei. Colegii lui Adrian Iovan le-au facut o surpriza neasteptata tinerilor indragostiti.
Mai precis, de la bordul unor mici avioane sportive, pilotii au lansat o perdea multicolora de confetti deasupra invitatilor. Gestul a fost primit cu urale si aplauze de prietenii celor doi insuratei. Reamintim ca, in urma cu doar o saptamana, Adrian Iovan a participat, in Franta, la nunta fiicei sale, careia i-a facut cadou Mercedes-ul sau B200 si a suportat cheltuielile petrecerii.
Singurii romani care au participat la ceremonia organizata in Franta au fost Iovan, tatal acestuia, de 83 de ani, si Albert, baiatul pilotului. Desi au preferat sa spuna "da" si in Romania, tinerii insuratei nu vor pleca decat la toamna in luna de miere, deoarece au un program foarte incarcat. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats