marți, 7 aprilie 2009

S-au plimbat prin Muzeul Satului la Sapte dimineata/Consiliera lui Obama, intalnire matinala cu principele Radu



Cuplul Barack - Michelle Obama s-a aflat in ultimele zile in Marea Britanie si Cehia. In acelasi timp, nu intamplator, spunem noi, un mesager al lui Obama a fost, pentru 24 de ore, in Romania.

In timp ce proaspatul presedinte al Statelor Unite era primit de regina Elisabeta, la Palatul Buckingham, doamna Betsy Myers, sefa de campanie care l-a ajutat pe Obama sa castige America in urma cu numai cateva luni, era primita la Palatul Elisabeta, in Bucuresti, de catre principele Radu. Dupa ce si-a petrecut, cel mai probabil, noaptea, in una dintre incaperile primitoare ale Palatului Elisabeta, unde a ajuns cu o zi inainte, duminica dimineata, Betsy Myers si principele Radu s-au dovedit a fi extrem de matinali. Principele si distinsul sau oaspete si-au inceput plimbarea, duminica, pe aleile Muzeului Satului, la 07.30, susotind relaxati, departe de ochii si urechile publicului.
Cei doi au iesit pe poarta palatului, iar principele Radu, jovial, i-a prezentat doamnei Myers imprejurimile. Mesagerul lui Obama si sotul principesei Margareta s-au plimbat pret de 15 minute, oprindu-se din cand in cand, ba uneori, discutand, ca si cum si-ar fi transmis secrete extrem de importante, ducandu-si mana la gura. Oare ce mesaj secret ar fi putut fi transmis departe de microfoanele instalate de "baieti" inca de pe vremea in care palatul era casa de protocol? Se naste o intrebare: Ar putea exista o legatura intre plimbarea matinala surprinsa de paparazzii nostri si faptul ca presedintele Traian Basescu a asteptat cateva secunde bune la Praga pentru a da mana cu Obama, pentru a-i atrage atentia acestuia, dupa cum s-a vazut in imaginile prezentate de la eveniment? Nu putem sti acum, dar, cel mai probabil raspunsul il vom avea in cateva luni, cand incepe serios batalia pentru Cotroceni.
Oricum, se pare ca acum, Marele Licurici Obama clipoceste mai mult catre principele Radu decat catre presedintele Basescu, daca este sa ne luam dupa prezenta consilierei sale in Romania si compania in care aceasta a petrecut cele cateva ore in tara noastra.
Daca punem in ecuatie si faptul ca regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este verisoara regelui nostru, axa Bucuresti-Londra-Washington nu pare sa mai fie asa favorabila lui Traian Basescu, pe cat se credea.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats