marți, 7 aprilie 2009

A cerut ca Magda sa nu mai poarte numele de Ciumac/Tolea, adus in catuse la divort



Tolea Ciumac a participat ieri, escortat de mascati, la ultimul termen al procesului sau de divort. Luptatorul si-a gasit un aparator neasteptat in persoana presedintelui asociatiei T.A.T.A.


Condamnat la patru ani de inchisoare pentru tentativa de omor, Tolea Ciumac a fost adus de mascati, ieri dimineata, la Judecatoria Sectorului 3 din Capitala. Sportivul a fost citat la Penitenciarul Rahova, prezenta lui fiind considerata obligatorie de judecatorul care a incheiat ieri procesul de divort. Magistratii au respins cererea de amanare a lui Tolea, care voia angajarea unui alt avocat, si au consemnat solicitarile sotilor.
Magda a cerut pastrarea numelui si acordarea divortului din culpa exclusiva a sotului, dar Tolea s-a opus, solicitand ca judecatorii sa arate in sentinta ca divortul s-a produs din vina Magdei.
Partajul va fi discutat intr-un alt dosar, a mai decis instanta. La divortul sotilor Ciumac a participat si reprezentantul Aliantei Antidiscriminare a Tuturor Taticilor, T.A.T.A., care s-a certat pe holurile judecatoriei cu Magda Ciumac. Presedintele Bogdan Draghici a anuntat ca a pornit demersurile legale pentru amenajarea in penitenciare a unei camere speciale, dupa modelul camerelor intime, unde detinutii tatici sa-si poata intalni copiii intr-un mediu care sa nu afecteze dezvoltarea minorilor. "Vrea doar sa-si faca reclama. Daca vrea publicitate, sa si-o faca pe spatele altcuiva, nu pe al meu. Sa se duca la televiziuni, nu sa vina la procesul meu de divort" a rabufnit Magda pe hol. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats