marți, 7 aprilie 2009

Sefii si colegii s-au saturat de ifosele ei/Au fortat-o sa demisioneze de la Antena 1


Stirista a fost nevoita sa paraseasca, ieri in jurul pranzului, pupitrul stirilor sportive de la Antena 1. Surse din televiziunea respectiva ne-au dezvaluit ca Simonei Patruleasa i s-a cerut, intr-un mod elegant, demisia, sefii sai nemaiputand trece cu vederea scandalurile tot mai dese care au avut-o in prim-plan, precum si amenintarile acesteia privind iminenta plecare la un alt post tv. Ieri dupa-amiaza, Crina Abrudan a fost desemnata sa o inlocuiasa pe Patruleasa la pupitrul stirilor sportive.

Fosta prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1 a fost implicata in numeroase scandaluri cu colegii sai, de-a lungul timpului, la locul de munca. Este vorba de pretentii exagerate, de fite si nu in ultimul rand de amenintari cu plecarea de la televiziunea din Baneasa. Reactiile sale i-au determinat pe bosii din trustul Intact sa renunte brusc la serviciile acesteia.
De curand, Simona Patruleasa si-a dorit o schimbare in cariera. Bruneta a aspirat la un post similar, dar la o televiziune concurenta. De altfel, ea a si dat cateva telefoane in acest sens, incercand astfel sa-si aranjeze plecarea in forta din Antena 1. Sigura pe ea, Patruleasa nu a mai asteptat finalizarea negocierilor, continuand sa joace dur la actualul loc de munca, anuntandu-si superiorii ca va pleca la un alt trust. Tirul de amenintari facute, in mod voit, de Simona Patruleasa a luat sfarsit ieri, in jurul pranzului, cand vedeta a fost fortata sa demisioneze, fiind astfel pusa pe liber.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats