marți, 7 aprilie 2009

Debut jenant la Kanal D/Ana Maria Prodan, coprezentatoarea unui lautar


Anuntata cu surle si trambite, colaborarea Prodancei cu turcii de la Kanal D a inceput cu stangul. Toata saptamana premergatoare emisiunii "Sueta de duminica" s-a difuzat pe post un promo din care nu s-a inteles nicio secunda ca Ana Maria Prodan va reveni pe micul ecran, iar cele doua ore de emisiune au lasat de dorit.

Duminica, Ana Maria Prodan a realizat prima sa emisiune sub grila postului Kanal D. Desi ar fi fost de asteptat ca aceasta sa aiba drepturi depline de prezentator asupra formatului, ea a avut si un coprezentator, pe Marian Mexicanul, un lautar care, jumatate din timpul alocat emisiei si-a promovat sotia, cantareata Paula Lincan, si orchestra. Surse din interiorul postului sustin ca, pe vremea cand se discuta varianta ca Dana Savuica sa realizeze "Sueta de duminica", Mexicanul ar fi trebuit sa asigure bandul emisiunii, nu sa prezinte show-ul. Dorinta lui de a iesi in fata insa a fost cat se poate de bine evidentiata duminica trecuta, cand Prodanca a fost acoperita, in repetate randuri, de coprezentatorul ei. Mai mult, se pare ca acesta isi plateste orchestra si invitatii din propriul buzunar, motiv pentru care a "castigat" postul de prezentator.
Si, de parca toate acestea nu erau de ajuns, show-ul de duminica s-a transformat intr-un circ veritabil din care nu au lipsit manelele si auto-promovarea. La un moment dat, Mexicanul si invitatul sau, Neluta Neagu, au facut schimb de complimente timp de aproape zece minute. In toata nebunia asta, aportul Anei Maria Prodan a fost insesizabil. Si, de parca cineva ar fi vrut cu tot dinadinsul sa o faca sa treaca neobservata prin propria emisiune, in saptamana premergatoare debutului ei, au rulat promouri cu Dana Savuica, cea care ar fi trebuit sa modereze emisiunea inainte de angajarea Prodancei. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats