vineri, 12 iunie 2009

70 de lei, sex total cu doamna învăţătoare!



Doi tineri susţin că o dăscăliţă din Damboviţa face amor pe bani.

Dimineaţa - invăţătoare, după-amiaza - prostituată, seara - nevastă şi mamă. În aceste coordonate se încadra, lună după lună, viaţa Violetei, cadru didactic la o şcoală din Dâmboviţa. Povestea, spusă de doi dintre clienţii care au apelat la serviciile sexuale ale femeii, a pornit de la nişte filmuleţe care circulă, de ceva vreme, pe internet.

“Am găsit un anunţ în ziarul Raid de Dâmboviţa”, povesteşte unul dintre cei care au făcut sex cu învăţătoarea porno. “Nu mai ştiu ce căutam şi mi-a căzut privirea pe un anunţ de la matrimoniale. Am sunat, mi-a răspuns cu oarece întârziere. I-am spus că am văzut anunţul în ziar şi că vreau să facem sex. Mi-a zis că e la şcoală şi că nu poate pleca. Am întrebat-o de ce nu chiuleşte, mă gândeam că este elevă sau studentă. Atunci mi-a spus că este profesoară şi că acum nu poate vorbi, că este în clasă, cu elevii”, povesteşte Ionel.

“Mi-a dat întâlnire la un motel. Nu înainte de a-mi preciza şi tariful: 100 de lei - 3 ore, sex total, plus camera la motel, pentru care mai trebuia să plătesc 30 de lei. Am negociat şi a mai scăzut din preţ.
Am convenit pentru 70 de lei, plus camera, deci în total 100 de lei. A făcut de toate, dar mi-a zis că cel mai mult îi place oralul”, a rememorat cel care a apelat la serviciile sexuale ale învăţătoarei din Dâmboviţa.

Femeia e măritată şi are un copil de doi ani

Faptul că era căsătorită nu a constituit un impediment pentru Violeta. Ieşea de la şcoală, lua două microbuze pentru a ajunge în cel mai apropiat oraş, iar aici nu stătea niciodată mai târziu de ora 19.00. De ce?

“Se grăbea acasă, la soţ. Chiar îmi spunea să nu o sun niciodată după ora şapte seara, ca să nu îi creez probleme acasă. Când am întrebat-o de ce se prostituează, mi-a spus că nu are încotro, că soţul ei e şantierist şi nu prea aduce bani acasă, că are un copil mic, de vreo doi ani, şi două leasinguri. Mi-am dat seama că nu minte în legătură cu bebeluşul, pentru că au fost zile când venea la motel cu sacoşa plină de pampers sau lapte”, ne-a spus Ştefan, un alt partener de sex al Violetei.



«Mi-a spus să-i caut clienţi şi să-i aduc la motel»


Pentru că erau şi zile când nu avea clienţi noi, Violeta începuse să le spună celor cu care făcea sex că, dacă au prieteni amatori de senzaţii tari, să-i pună în legătură cu ea. “Mi-a zis să-i caut clienţi şi să-i aduc la motel. I-am spus unui prieten de-al meu de ea”, povesteşte sursa noastră. La o zi distanţă, am reuşit să stăm de vorbă şi cu acest prieten. “Da, am fost şi eu de câteva ori. Nu am stat niciodată trei ore, dar vreau să vă zic că fata ştie meserie. Nu e ea prea frumoasă, dar îi place rău să facă sex. Specialitatea ei e oralul”, ne-a mărturisit Ionel, unul dintre clienţii învăţătoarei.

Sursa:www.libertatea.ro





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats