luni, 1 iunie 2009

Cristina Rus Si Dragos Balteanu au facut exces de masuri de securitate la propria cununie




S-au baricadat in biserica la nunta

Cantareata si sotul ei nu au vrut sub nicio forma sa se lase fotografiati in timpul slujbei de cununie, motiv pentru care au blocat accesul presei in biserica.

Dupa ce ani la randul si-a cautat jumatatea, cand a gasit-o, Cristina Rus nu a dorit sa impartaseasca bucuria momentului cu nimeni altcineva decat familia si prietenii. Incepand cu oficierea cununiei civile, la Primaria Sectorului 1 al Capitalei, pana la cea religioasa, cantareata a cautat pe cat posibil sa fenteze aparatele de fotografiat si camerele de filmat. In acest scop, ea si sotul ei, Dragos Balteanu, au apelat inclusiv la ajutorul unor bodyguarzi, al caror rol a fost sa tina musafirii nepoftiti, printre care s-a numarat si presa, departe de evenimente. Inainte de pranz, cantareata si-a facut aparitia la primarie intr-o limuzina. A fost insotita de un grup restrans de rude, printre care mama, tatal si sora ei, si cativa prieteni, care au asistat la ceremonia oficiata de primarul general, Sorin Oprescu. La iesirea din primarie, Cristina si Dragos erau veseli si zambitori, dar nici macar aceasta stare nu i-a induplecat sa relaxeze putin regimul draconic de "aparare". Asa ca, patru ore mai tarziu, la Biserica "Sfantul Silvestru", unde s-a oficiat cununia religioasa, povestea s-a derulat tot cam pe acelasi tipar. Mireasa a intarziat cateva minute bune si, considerand ca aparitia ei nu ar fi avut efectul maxim scontat, nu a coborat, din masina pana cand nu a fost anuntata ca toata lumea invitata a sosit si si-a gasit un loc in biserica. Asta a insemnat inca 10 minute de intarziere, slujba incepand de abia in jurul orei 16.20.


Nu au fost vedete


Evident, si acum cuvantul de ordine a fost discretia, de care s-a facut din nou exces, presa nefiind lasata sa intre sub nicio forma in lacasul sfant. Mai mult, pentru a evita strecurarea vreunui fotoreporter in biserica, vedeta si sotul ei si-au luat masuri in plus. La ordinul celor doi, portile bisericii au fost incuiate pe toata durata slujbei, nicio persoana fara invitatie nefiind lasata sa asiste la ceremonia religioasa. Pentru a calma putin spiritele, mireasa a promis ca la iesire va avea bunavointa de a sta la cateva fotografii. Ca si la primarie, nici la biserica nu au venit vedete, acestea preferand probabil sa sara peste aceste ceremonii pentru a lua parte direct la petrecerea care a avut loc la hotelul Radisson.


Nunta de 100.000 de euro


Potrivit unor surse din anturajul celor doi, pentru organizarea nuntii, mirele a cheltuit o suma impresionanta estimata la 100.000 de euro. In acesti bani au intrat inchirierea spatiului de petrecere, cazarea unor invitati, serviciile si paza. Chiar daca si in privinta aspectului culinar al petrecerii Cristina a fost teribil de zgarcita cu informatiile, ea a lasat totusi sa-i scape "stirea" ca tortul mirilor va fi diplomat in combinatie cu ciocolata alba. Cristina si Dragos Balteanu si-au programat luna de miere in Maldive. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats