luni, 1 iunie 2009

Natalia a primit o capa cu perle de la fostii colegi ai mamei


Au strans 500 euro pentru darul de botez




Fostei stiriste de la Antena 1 i-a fost livrat un pachet care reprezenta cadoul din partea redactiei pentru fiica ei. Darul a fost luat la comun de oamenii cu care a lucrat Adelina.


Imediat ce au aflat ca Adelina Chivu se pregateste sa-si boteze fiica, pe Natalia, echipa redactionala din Antena s-a mobilizat si a decis sa trimita un dar pentru fetita cuplului Chivu. Fara sa ia in calcul faptul ca nu s-au numarat printre privilegiatii care au decolat catre Milano, orasul in care a avut loc ceremonia, oamenii alaturi de care a lucrat Adelina inainte de a deveni mamica au pus mana de la mana si au strans o suma frumusica de bani, din care au decis sa-i cumpere fostei stiriste o atentie pentru micuta ei. Potrivit surselor din post, cel mai greu a fost sa decida ce anume. Ar fi trebuit sa fie ceva de impact, simbolic, avand in vedere ca fetitei nu-i lipseste nimic. Intr-un final, se pare ca ideea salvatoare a fost creatorul de moda Stephan Pelger, cu care cei din Antena au o relatie excelenta. In aceste conditii, timpul fiind foarte scurt, nu ramasesera decat trei zile pana la botez, si-au permis sa-l roage sa le creeze ceva la urgenta. Iar ideea lui a fost pe placul antenistilor, care au votat in unanimitate aceasta varianta. "Este adevarat ca mi-au cerut sa creez ceva pentru Natalia Chivu. I-am facut o capa din casmir culoarea ciocolatei, cu perle naturale si flori albe de matase aplicate", a recunoscut, pentru CANCAN, Pelger. Desi s-a ferit sa dezvaluie suma cheltuita de fostii colegi ai Adelinei, surse din randul echipei sustin ca aceasta s-a ridicat undeva la 500 de euro. Banii au fost stransi intr-o singura zi.

Capatos i-a luat un lantisor cu diamant



Dan Capatos s-a numarat printre invitatii la Milano, el fiind un personaj cheie in povestea de amor dintre Adelina si Cristi Chivu. Prezentatorul emisiunii "Un Show Pacatos" a fost cel care le-a facut cunostinta celor doi. Din acel punct totul a decurs ca la carte. Tinand cont de acest lucru, Capatos si sotia lui nu puteau sa lipseasca de la ceremonia de crestinare a Nataliei. Cu aceasta ocazie, antenistul i-a daruit micutei un lantisor de aur cu o cruciulita cu diamant. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats