miercuri, 22 aprilie 2009

Andreea Mantea nu a facut fata unui job de MC/A incasat 500 euro degeaba



Asistenta lui Mircea Radu a incercat sa-si diversifice de Sarbatori activitatea profesionala. Bruneta a acceptat sa munceasca in ajunul Invierii, primind un job de maestru de ceremonii intr-un cunoscut club bucurestean. Cu toate ca prezenta ei nu trece niciodata neobservata, tocmai vineri noapte, cand ar fi trebuit sa fie vedeta, Andreea Mantea a reusit performanta de a deveni total neinteresanta.

La fel ca seful ei, Mircea Radu, Andreea Mantea a vrut si ea sa incerce sa faca un ban cinstit prezentand un eveniment. Asadar, vedeta "Playboy" a acceptat, fara sa se gandeasca de doua ori, oferta venita din partea managementului clubului Eleven de a gazdui petrecerea de vineri seara. Cele doua parti au stabilit valoarea contractului la 500 de euro, iar Andreea s-a angajat sa asigure voia buna a clientilor localului. Bruneta si-a facut aparitia in Eleven la ora 01.30 si pana la ora 3.30, cand a parasit locatia, abia daca s-a facut remarcata. Mantea a venit insotita de iubitul ei, Andrei Tardea, care a asteptat-o cuminte pana ce aceasta si-a terminat treaba. In mod normal Andreea ar fi trebuit sa ia microfonul, sa stabileasca un contact cu petrecaretii si sa reuseasca sa-i aduca pe majoritatea pe ringul de dans. Din pacate, insa, cei prezenti in club nu au auzit in difuzoare decat o voce anemica ce rostea cuvinte greu de inteles. Pana la capat, nimeni nu a inteles exact care a fost rolul Andreei in seara de vineri. Iar atmosfera ar fi trebuit sa fie alta, mai ales ca cei de la club i-au pus la dispozitie si o "ceata" de manechine costumate in iepurasi, cu ajutorul carora ar fi trebuit sa faca show in adevaratul sens al cuvantului. Si, cu toate acestea, Mantea nu a reusit decat sa-i faca pe toti sa se intrebe ce este cu ea acolo. Se pare ca managerul de la Eleven si-a exprimat si el nemultumirea in legatura cu prestatia slaba a Andreei, care, desi nu si-a indeplinit onorabil partea ei de contract, a incasat toata suma - 500 de euro.


Delia a facut show!


Din nefericire pentru Andreea, novice in ale MC-ului, saptamana trecuta atmosfera a fost incinsa de Delia Matache. Fire vulcanica si petrecareata din fire, blonda a reusit sa-si multumeasca pe deplin angajatorii. In aceste conditii, prestatia si asa slaba a Andreei Mantea, a palit in fata inaintasei ei. In momentul de fata managerul clubului negociaza cu Gina Pistol, care, daca va fi in tara, vineri va face si ea show la Eleven.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats