miercuri, 22 aprilie 2009

Angelina e dispusa sa faca orice de dragul familiei/Ii da 90 de milioane de dolari lui Brad ca sa-i lase copiii




De teama ca problemele lor amoroase nu se vor rezolva, Angelina Jolie i-a propus partenerului ei de viata, Brad Pitt, un acord prin care ii ofera acestuia impresionanta suma de bani doar ca sa fie sigura ca va obtine custodia celor sase copii pe care ii au. Actorul a refuzat insa categoric schimbul.


Dupa ce in urma cu o saptamana, in presa au aparut informatii contradictorii privind relatia amoroasa dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, ba ca cei doi si-ar fi spus adio pentru totdeauna, ba ca senzuala actrita ar fi din nou insarcinata cu iubitul ei, o noua informatie pare sa confirme ruptura celebrului cuplu hollywoodian. Revista britanica "Look" sustine ca Angelina este atat de convinsa ca problemele dintre ea si Brad nu se vor rezolva si ca ei nu vor mai putea fi o familie impreuna, incat a venit cu o propunere-soc pentru fostul ei iubit. Ca sa fie sigura ca va obtine custodia celor sase copii pe care ii au impreuna, trei adoptati si trei naturali, actrita i-a oferit lui Brad 90 de milioane de dolari pentru a nu avea nicio pretentie la copii. "A facut un acord si s-a dus cu actul direct la Brad, ca sa-l convinga sa semneze. La inceput, Brad a crezut ca este o gluma si a inceput sa rada. Insa cand si-a dat seama ca Jolie vorbea serios, n-a mai avut puterea sa-i spuna decat "Esti de-a dreptul ridicola". A fost foarte socat de oferta ei", a dezvaluit un apropiat al cuplului Jolie-Pitt.


Nu suporta sa stea departe de ei


"Angelina este atat de legata de copii, incat nu poate concepe viata fara sa fie tot timpul alaturi de ei. Gestul ei vine ca urmare a faptului ca s-a resemnat in privinta relatiei cu Brad si ca nu mai spera sa se impace, asa ca vrea sa fie sigura ca micutii vor ramane la ea", a adaugat aceeasi sursa. Desi a refuzat schimbul propus de Angelina, Brad a venit cu o solutie pe placul fostei lui partenere de viata. I-a spus ca va lasa copiii in grija ei, fara sa fie nevoie sa-i dea vreun ban pentru asta, singura conditie fiind ca acestia sa fie crescuti in SUA, pentru ca el sa-i poata vizita oricand doreste. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats