miercuri, 22 aprilie 2009

FRATII Moldovan Au cucerit Statele Unite cu dibacia lor/Doi romani, bucatarii vedetelor din N.Y.



Gemenii Brice si Petrous Moldovan sunt doi dintre angajatii de baza ai selectului restaurant newyorkez "The Russian Tea House", unul dintre locurile de intalnire preferate ale celebritatilor. Talentul lor special in ceea ce priveste combinarea mancarurilor si a bauturilor i-a facut sa fie pretuiti de patron si apreciati de staruri precum Vanessa Williams si Richard Gere.



La doar 27 de ani, gemenii franco-romani Brice si Petrous Moldovan se pot lauda ca au dat lovitura: lucreaza in celebrul restaurant newyorkez "The Russian Tea House", castiga foarte bine si, in plus, au cunoscut zeci de actori, cantareti si politicieni.
Nascuti intr-o familie in care gatitul si aranjarea de mese fastuoase era o traditie, baietii s-au inscris la scoala de bucatari la 13 ani, cand au si hotarat sa-si faca o cariera de succes din arta gatitului. Paisprezece ani mai tarziu, fratii Moldovan au ajuns sa isi vada visul cu ochii si sa fie considerati doi dintre angajatii de baza de la restaurantul "The Russian Tea House".



Impart totul frateste



"Suntem foarte bine vazuti aici la restaurant. Petrous este bucatarul preferat al vedetelor care ne calca pragul, in vreme ce eu sunt cautat in mod special pentru intampinarea clientilor si pregatirea bauturilor mai deosebite", a povestit Brice Moldovan. "Trebuie, totusi, sa recunosc faptul ca, uneori, lucrurile pot scapa de sub control in bucatarie. In amintesc ca, odata, am incercat sa facem un cocktail din vodca, praf de curry si lapte de cocos. A avut un gust cel putin ciudat", a adaugat tanarul, care are acasa o colectie de 200 de sticle de vodca. "Clientii nostri nu sunt insa in pericol. Inainte de a gati sau pregati ceva pentru ei, testam unul pe celalalt", a povestit si Petrous Moldovan. Cat despre starurile pe care fratii Moldovan le-au servit, acestea au fost incantate de prestatia romanilor, devenind clienti fideli ai restaurantului unde lucreaza romanii. "Am gatit la un moment dat pentru petrecerea zilei de nastere a Vanessei Williams si a fost extrem de multumita. La fel si Richard Gere, care a venit la restaurant dupa un spectacol pe care il prezentase la New York. E grozav tipul, foarte prietenos si generos", a adaugat Petrous, care a marturisit ca obisnuieste sa imparta absolut totul cu fratele lui, de la bacsis si pana la imbracaminte. "Impartim totul, mai putin lenjeria intima", a spus si Brice Moldovan.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats