miercuri, 22 aprilie 2009

Tanara ucisa Inainte de Paste, In cartierul Militari, ar putea fi victima unui vanator de prostituate/Crima la indigo


Anchetatorii care incearca sa elucideze crima misterioasa comisa saptamana trecuta intr-un apartament din Militari au probat ca victima, originara din Sibiu, era prostituata. Aceasta crima aminteste si de alte omoruri comise asupra unor femei de moravuri usoare, asasinate cu sange rece de talhari sau de psihopati.

Tanara a fost gasita fara suflare, de o cunostinta, in apartamentul pe care il inchiriase pe strada Azurului. Imediat dupa ce s-a mutat la usa ei au inceput sa sune diversi barbati. Acest lucru i-a determinat pe anchetatori sa creada inca de la inceput ca victima e prostituata. Mai mult, au descoperit ca aceasta avea si anunturi pe internet, prin care, in functie de poftele sexuale ale clientului, isi oferea serviciile pentru sume cuprinse intre 100 si 200 de lei. Spre deosebire insa de alte prostituate, care, langa pret, posteaza si o fotografie, tanara nu avea atasata nicio imagine, in conditiile in care, spun surse apropiate anchetei, nu era o femeie prea frumoasa.
Aceste lucruri amintesc de unul dintre cei mai cruzi criminali in serie din ultimii ani. Este vorba despre asasinul in serie Marian Tiuliumeanu, un barbat din Constanta care vana, la propriu, in Bucuresti.
Ultima victima a barbatului a fost tot o prostituata, pe numele ei Lucia Sas. Ucigasul a contactat-o pe femeie dupa ce i-a gasit numarul intr-un ziar si s-a infuriat atunci cand a descoperit ca aceasta nu se potriveste cu descrierea din ziar. Drept urmare, a ucis-o cu sange rece. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats