miercuri, 22 aprilie 2009

Invinsa pe toate planurile In instanta/Mama vitrega a Andreei Marin a pierdut procesul cu barbatul care o hartuia



Gheorghe Cotianu, fostul iubit al mamei vitrege a Andreei Marin Banica (medalion), a iesit victorios din procesul in care a fost judecat pentru amenintare. El nu va mai face puscarie si va plati mai putin de jumatate din suma stabilita initial drept daune morale.


Magistratii Tribunalului Neamt au admis recent recursul inculpatului si au casat in parte sentinta pronuntata de Judecatoria Roman. Astfel, Gheorghe Cotianu a fost condamnat la pedeapsa de 5.000 lei amenda penala, scapand de pedeapsa de sase luni de inchisoare cu suspendare, aplicata de judecatori. Dupa ce i s-au naruit sperantele ca-si va vedea fostul iubit dupa gratii, Elena Marin s-a ales si cu mai putini bani pentru ca instanta a decis si reducerea daunelor morale pe care Cotianu trebuie sa le plateasca fostei iubite, de la 5.000 de lei la 2.000 de lei.
In acelasi dosar magistratii au respins recursul Elenei Marin ca nefondat. Mama vitrega a Andreei Marin a considerat ca pedeapsa aplicata fostului ei iubit a fost prea blanda. Elena Marin a depus plangere penala impotriva lui Gheorghe Cotianu, in varsta de 44 de ani, in luna mai 2007, pe motiv ca acesta o amenintase cu moartea. Investigatiile au aratat ca cei doi au trait in concubinaj peste un an, iar pentru o perioada scurta Cotianu a locuit chiar in apartamentul Elenei Marin.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats