miercuri, 22 aprilie 2009

Gigi Becali crede ca i se pregateste rearestarea/Ii e frica de o inscenare

Gigi Becali s-a prezentat, ieri, la sediul IPJ Ilfov, pentru a i se stabili programul vizitelor la politie, ca urmare a deciziei instantei de eliberare sub control judiciar. Dupa ce a primit mai multe semnale ca i s-ar pregati o surpriza cu zornait de catuse, finantatorul Stelei a declarat ca se teme de o inscenare si a cerut sprijinul presei.

Finantatorul Stelei va trebui sa se prezinte la politie de doua ori pe saptamana, martea si vinerea, si a declarat ca va respecta aceasta masura "incomoda si rusinoasa". Surse autorizate au declarat ca latifundiarul din Pipera a fost avertizat ca i s-ar pregati o inscenare. Aceste semnale l-au determinat pe Becali sa ceara, ieri, sprijinul ziaristilor. "Voi, de la presa, care aveti o masina, care sa stea dupa mine si platesc. De ce? Ca astia pot sa-l trimita, de exemplu, pe unul dintre hoti la mine si sa-i faca o poza, apoi sa spuna ca n-am respectat sentinta (sentinta potrivit careia Becali nu are voie sa intre in contact cu persoanele implicate in dosar - n.r.) si ma pot trezi din nou cu un mandat de arestare. Stati in fata casei mele, iar cand plec eu, voi pac!, dupa mine", a spus Becali. De asemenea, omul de afaceri a negat ca el sau cineva apropiat lui ar fi trimis vreo amenintare la adresa judecatoarei care a emis mandatul de arestare preventiva si crede ca acesta a fost expediat de persoane care vor sa-l "lucreze".


Catalin Zmarandescu ramane dupa gratii


Tot ieri tribunalul a respins contestatia depusa de bodyguardul lui Becali Catalin Zmarandescu impotriva deciziei de arestare preventiva. De aceea Zmarandescu si un alt bodyguard, Stefan Dediu, au formulat cereri de eliberare provizorie sub control judiciar, care vor fi luate in discutie pe data de 27, respectiv 28 aprilie.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats