miercuri, 22 aprilie 2009

Asistenta lui Capatos are parul de doar cinci centimetri/Iubitul fotbalist a tuns-o cu lama pentru ca l-a inselat!



Fostul elev al lui Marius Lacatus la Inter Gaz, Alex Necula, i-a dat o lectie Loredanei Chivu, dupa ce a prins-o chiar cu un prieten comun.

Noua asistenta a lui Capatos din cadrul emisiunii "Un Show Pacatos", Loredana Chivu, si-a facut intrarea in mod spectaculos in lumea showbiz-ului. Deja o veterana a videclipurilor mai multor manelisti la doar 19 ani, tanara blonda surprinde inca o data vizavi de trecutul sau mai mult sau mai putin "pacatos". In urma cu aproximativ sase luni, fosta dansatoare din cluburile din Regie a avut parte de un episod terifiant desfasurat chiar in propria locuinta. Iubitul acesteia, Alex Necula, fost elev al lui Marius Lacatus la divizionara secunda, Inter Gaz Bucuresti, a intrat peste Loredana in casa, afland cu stupoare ca iubita sa a calcat stramb chiar cu un amic comun de-al celor doi. Supararea fundasului echipei de la marginea Capitalei a fost de neoprit, in ciuda eforturilor celor din jur de a-l linisti pe amorezul tradat in dragoste. Insa, orbit de furie, Necula a luat o lama si a tuns-o pe iubita sa la zero drept pedeapsa pentru pasul gresit. La cateva momente dupa fapta comisa, Loredana a reusit sa-l inchida in propria locuinta pe iubit si a alertat politia, care l-a retinut pe agresor, intreaga poveste terminandu-se cu un dosar penal intocmit tanarului fotbalist. Acum, Loredana este obligata sa poarte extensii pana ce podoaba capilara ii va creste la loc dupa episodul nefericit petrecut la sfarsitul anului trecut, dar a obtinut iertarea iubitului in cele din urma.

Cum a prins-o?



Ce doi indragostiti sunt impreuna de la varsta de 15 ani, cand tanara a venit in Bucuresti pentru a urma cursurile Liceului Economic"Virgil Madgearu". Povestea Loredanei si a lui Alex a fost la un pas sa se destrame cand fotbalistul a observat o poza de-a iubitei sale postata pe "hi.5", facuta in Antalya, unde pe fundal se putea observa un picior de barbat cu un anumit tatuaj. Alex a recunoscut imediat despre cine este vorba cu ajutorul desenului si astfel idila blondinei a fost demascata.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats