miercuri, 22 aprilie 2009

Politistii au intrat In posesia probei cheie/Au pus mana pe filmul cu Mihaela Radulescu


Politistii Sectiei 26 desemnati sa instrumenteze ancheta deschisa pe numele Mihaelei Radulescu au intrat in posesia unui film care surprinde incidentul in urma caruia vedeta de televiziune a ajuns sa fie cercetata pentru furt si distrugere.


Anchetatorii au vizionat, ieri, pentru prima oara, filmul incidentului din luna martie, cand diva s-ar fi repezit la o echipa de fotoreporteri de la un cotidian central, in fata unui hotel din cartierul bucurestean Vitan. Atunci, Mihaela ar fi luat acestora mai multe bunuri si ar fi distrus legitimatia de serviciu a soferului, despre care a afirmat ca ar fi incercat s-o calce cu masina.
Incidentul a intrat in atentia politistilor care au declansat o ancheta, in care, pana acum, i-au interogat atat pe angajatii ziarului, cat si pe Mihaela Radulescu si pe iubitul acesteia, Dani Otil, care are doar calitate de martor.
Odata cu vizionarea imaginilor surprinse de camerele video din parcarea hotelului, trimise abia acum politiei, ofiterii de politie judiciara urmeaza sa stabileasca exact cum s-au desfasurat evenimentele si care este gradul de vinovatie al fiecareia dintre persoanele cercetate. Surse apropiate anchetei ne-au declarat ca mai urmeaza sa fie audiati inca doi martori, propusi de Mihaela Radulescu, dupa care se va lua o decizie oficiala in acest dosar.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats