miercuri, 22 aprilie 2009

A petrecut cu pastrama si vin, pe melodiile Crinei/Stelian Ogica a facut naveta intre carciuma si biserica


Stelian Ogica pare sa se fi cumintit: de Paste, el a renuntat la chefurile zgomotoase, preferand sa sarbatoreasca Invierea intr-un restaurant linistit, din orasul natal. La miezul noptii, el a dat fuga la biserica, de unde a luat lumina, apoi s-a intors la local, unde a ascultat melodiile iubitei sale, Crina.

Giurgiuveanul supranumit "spaima Loteriei", cunoscut pentru aventurile sale amoroase si petrecerile de pomina pe care le trage in localurile din Capitala, a avut parte de un Paste extrem de linistit. In noaptea de Inviere, el a fugit de localurile aglomerate din Bucuresti si s-a refugiat la Giurgiu, unde a petrecut alaturi de Crina si cativa apropiati.
La miezul noptii, Ogica a luat-o pe Crina de mana si s-a dus cu ea la biserica, pentru a lua lumina. Cativa martori au relatat pentru CANCAN ca, dupa ce a luat lumina, Ogica s-a intors la acelasi restaurant si s-a infipt direct in pastrama, pe care a stropit-o cu vin rece, apoi a rugat-o pe Crina sa-i cante cateva dintre melodiile preferate.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats