luni, 11 mai 2009

I-a luat maşină de-o vârstă cu el

Ion Tiriac a avut parte de o megasurpriză din partea fiului său, chiar de ziua lui de naştere. Cunoscand pasiunea tatălui pentru maşinile de epocă, juniorul i-a făcut cadou un Morgan, ediţie limitată.

Doar membrii familiei şi prieteni apropiaţi au fost invitaţi la petrecere. Astfel, sâmbătă, Ion Ion, Ileana, nepoţelul Alexandru, Elan Schwartzenberg şi iubita lui, Anna Lesko, i-au cântat “La mulţi ani!” lui Ion Țiriac, la împlinirea vârstei de 70 de ani. Evenimentul a avut loc pe Coasta de Azur, la pizzeria “L’African Queen”, situată în Port de Plaisance (Portul Plăcerii), la 10 km de Nisa.

Cadoul a costat 40.000 de euro

Marea surpriză a venit la miezul nopţii. Atunci, fiul său i-a oferit cheile unui superautomobil Morgan, de culoare verde, fabricat în 1939, anul în care magnatul s-a născut. Maşina costă 40.000 de euro, iar în lume sunt doar 50 de exemplare din modelul respectiv.

Mai are în garaj un Morgan

Se pare că juniorul ştie foarte bine cât de mult “se omoară” tatăl său după automobilul Morgan. Ion Ion i-a cumpărat acestuia o astfel de bijuterie, deşi ştia că Țiriac senior mai avea în garaj un exemplar. Este vorba despre un Morgan Aero din 1936, a cărui valoare sare de 100.000 de euro. Constructorul britanic fabrică şi în prezent automobile, însă toate au aspect de epocă, fiind foarte căutate de milionarii lumii. Sursa:www.libertatea.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats