luni, 11 mai 2009

Se descurca asa cum poate cu igiena

Ramona Gabor face dus prin vecini




Sora Monicai Columbeanu a fost luata in colimator, vineri seara, intr-un club bucurestean, de catre iubitul Mihaelei Radulescu. Dani Otil a intepat-o pe Ramona Gabor, vorbind in gura mare ca poarta aceleasi haine inca de dimineata, de cand a fost prezenta la el in emisiune, si ca, prin urmare, nu a facut nici dus.

Vedeta Antenei 1 si mezina familiei Gabor s-au vazut de doua ori in decursul aceleiasi zile. Dupa intrevederea de la "Neatza cu Razvan si Dani", unde Ramona a prezentat hainele semnate de tanarul designer Simona Druga, cei doi au dat nas in nas si la show-ul de moda "The Funky Soul" by Simona Druga din clubul Bellagio, unde iubitul Mihaelei a avut rolul de amfitrion. In culise, insa, Dani nu si-a ascuns mirarea vazand-o pe sora Monicai Columbeanu ca poarta aceleasi haine de mai bine de 12 ore. In stilul caracteristic, Otil a scos in evidenta ca tanara a venit imbracata la fel cum venise si la emisiunea matinala si ca probabil nu a trecut pe acasa pentru a face... un dus. Desi nu i-a picat tocmai bine remarca facuta de "matinalul" Antenei 1, Ramona a incercat sa se salveze din situatia penibila in care a fost pusa. Aceasta a spus ca nu a putut sa se schimbe pentru ca, intr-adevar, nu a trecut pe acasa, dar ca a facut dus la o vecina. Dialogul dintre cei doi a starnit rasete printre manechine, raspunsul Ramonei nefiind deloc credibil. Pentru a intretine bunadispozitie, Da ni a continuat in acelasi stil, aratandu-se interesat de numarul de telefon al vecinei cu pricina pentru a face si el dus la aceasta atunci cand va avea nevoie.


Mireasa de ziua ei



Daniela Crudu, Loredana Chivu - asistenta lui Dan Capatos, Alexandra Enachescu, Roxana Dobre, Aminata, Andreea Perju, Bianca Ionita, Andreea Antonescu, Roxy au fost cateva dintre cele ce au defilat pentru tanara creatoare de moda. In public s-a aflat si noul iubit al Aminatei, Florin Moldovan, zis Tantaru', in compania caruia mulatra a fost surprinsa de paparazzii Cancan saptamana trecuta. Colectia a fost incheiata de vedeta Antenei 2 Oana Mares, care a fost o mireasa atipica, dar totodata cosmopolita. Ea a imbracat rochia de mireasa chiar de ziua ei de nastere. La finalul prezentarii Oana Mares a aruncat atat buchetul de mireasa, cat si voalul. Desi Daniela Crudu a facut tot posibilul sa prinda obiectele cu pricina, semn ca e dornica sa se marite, brunetei i-a luat fata Bianca Ionita, in bratele careia "a aterizat" voalul Oanei Mares.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats