luni, 11 mai 2009

Şi-au dus acasă «comoara»


Andreea Bănică şi fiica ei, Sofia Maria, in varstă de patru zile, au fost externate, ieri, din Spitalul Euroclinic, din Bucureşti. Cele două au fost duse acasă de tăticul Lucian Mitrea, de naşul Sebastian şi de naşa Carmen Buşi.

Lucian a ajuns la Euroclinic în jurul orei 10.30. Şi-a parcat maşina în garajul rezervat personalului şi a intrat în spital având cu el un coşuleţ în care urma să o ia pe micuţă. Naşii, Sebastian şi Carmen Buşi, împreună cu câţiva prieteni, îl aşteptau deja pe holul spitalului. După două ore, timp în care părinţii ei au completat formularele de externare, “comoara” familiei Bănică- Mitrea a părăsit unitatea medicală. Într-un coşuleţ acoperit cu un voal, Sofia Maria a fost purtată cu atenţie de Lucian şi de Sebastian până la maşină.

În spate, Andreea Bănică păşea cu greutate, sprijinită de naşa sa şi câteva prietene. Lucian a urcat la volan, iar Andreea s-a aşezat în spate, lângă cea mică. Proaspătul tătic a mers mai încet ca niciodată, cu maximum 40 km la oră şi a fost atent să ocolească toate gropile din carosabil, automobilul său fiind urmat îndeaproape de maşina naşilor. În aceste condiţii, drumul a părut destul de lung, aproximativ 30 de minute, însă a meritat: “comoara” a ajuns cu bine la vila familiei, situată în Pantelimon. Sursa:www.libertatea.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats