joi, 5 martie 2009

Ana Maria Prodan Ii aranjase fostului stelist un Imprumut la ceceni. Giovani Becali a blocat transferul lui Dica la Terek Groznii

Impresarul l-a sunat pe antrenorul lui Terek si i-a spus ca romanul este iesit complet din forma, inchizandu-i practic fotbalistului portita de scapare de la Catania.

Saptamana trecuta, CANCAN va informa ca Ana Maria Prodan a facut o vizita fulger la Catania pentru a rezolva transferul lui Nicolae Dica. Fosta impresara ii aranjase lui "Dicanio" un imprumut pana in vara la Terek Groznii, echipa la care joaca alti trei romani: Pancu, Florentin Petre si Margaritescu, dar si ex-stelist Arhuro, ne-au informat surse apropiate echipei cecene. Cei trei fotbalisti, dar si Adrian Ilie, care a fost la un pas sa revina pe teren la echipa din Groznii, au fost consultati de conducerea clubului in privinta lui Dica, primind referinte foarte bune, mai ales din partea "Cobrei", care lucrase cu el la Steaua.

Zenga si-a dat ok-ul

Ajunsa la Catania, Ana Maria Prodan a avut o intrevedere cu managerul general al sicilienilor, Pietro Lo Monaco, pe care l-a informat ca sefii ceceni doresc sa-l imprumute pe roman, fiind de acord sa-i plateasca salariul pana la vara. Satul de stat pe tusa, Dica a spus un "da" hotarat, iar Walter Zenga a acceptat pe loc aceasta solutie, motivand ca mijlocasul nu se incadreaza in stilul de joc al echipei. Mai ramanea doar ca partile sa-si puna semnaturile pe contractul de imprumut. In acel moment a intervenit Giovani Becali, care fusese informat de fratele sau ca Ana Maria Prodan va merge sa trateze la Catania. Victor Becali a calatorit intamplator cu impresara in acelasi avion de Roma. Impresarul l-a sunat pe Lo Monaco si l-a rugat, in numele prieteniei dintre ei, sa nu accepte acest transfer, promitandu-i ca va gasi un club care il va cumpara definitiv pe jucator.

"Dica n-are valoare de Terek"

Sa fie sigur ca tranzactia cade, machidonul a luat legatura si cu antrenorul lui Terek, Viaceslav Groznai, caruia i-a spus ca Dica este un fotbalist mediocru, care nu a reusit sa se impuna nici macar la o echipa mica din Italia si ca ii va fi imposibil sa se adapteze in Cecenia. Ana Maria Prodan a aflat de aceasta "masinatiune" si, in ciuda faptului ca este "la cutite" cu Giovani, si-a calcat pe orgoliu si l-a sunat, rugandu-l sa nu blocheze transferul, dar a fost refuzata cu brutalitate. "Este adevarat, mi-am calcat pe inima si l-am sunat pe Giovani sa-l rog sa nu-i mai puna bete in roate lui Dica. I-am spus ca eu nu am nimic de castigat din asta si vreau doar sa-l ajut, ca prietena. Mi-a raspuns in stilu-i caracteristic si mi-a inchis telefonul in nas", a confirmat, pentru CANCAN, presedinta de la Buftea.

Becali s-a razbunat pe Adi Mutu

Cel mai influent impresar din Romania a facut acest gest doar din ambitie, pentru a se razbuna pe Adrian Mutu , despre care se stie ca are relatii stranse cu Ana Maria Prodan. Giovani este foarte suparat dupa ce mai multi fotbalisti importanti de la echipa nationala, printre care Mutu, Contra si Rat, au rupt contractele de colaborare cu el, pentru a semna cu alti impresari. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats