luni, 2 martie 2009

Confesiunile intime ale unei starlete britanice. Jordan, abuzata sexual la sase ani




Katie Price a marturisit, printre lacrimi, la un show de televiziune, ca a fost agresata, in copilarie, de un barbat necunoscut. Traumatizantul moment s-a petrecut intr-un parc.

In fata a milioane de telespectatori, starleta britanica Katie Price, cunoscuta sub numele de Jordan, a facut o dezvaluire socanta in cadrul unei emisiuni de televiziune din America. Ea a povestit ca a fost abuzata sexual intr-un parc pe cand avea doar sase ani. In timp ce-si amintea dramaticul incident, britanica a izbucnit in lacrimi in timpul show-ului "Povesti de viata", spre uimirea moderatorului Piers Morgan, care nu mai stia cum sa o calmeze. Initial, Jordan a relatat ca a fost fotografiata la 13 ani de catre un pedofil care pretindea ca o poate lansa in cariera de model, insa apoi a recunoscut brusc faptul ca "i s-au intamplat lucruri mult mai rele".

Ademenita cu inghetata

Jordan a povestit cum, la varsta de sase ani, a fost victima sexuala a unui necunoscut. Ea se afla in parc cu o colega de scoala si cu mama sa, care statea de vorba cu o prietena. "Ne alergam prin tufisuri cand un barbat ne-a strigat si ne-a promis ca ne cumpara o inghetata daca mergem cu el cativa pasi", si-a amintit Jordan printre lacrimi. Barbatul s-a dezbracat si a inceput sa le pipaie pe cele doua fetite, iar Katie a explicat ca a fost prea ingrozita ca sa poata striga dupa ajutor. Sansa ei a fost ca alti copii i-au vazut si au inceput sa strige dupa ajutor, iar mama sa, care si-a dat seama de ce s-a intamplat, a chemat politia. Pedofilul a fugit insa si nu a fost prins niciodata. "Am ramas cu traume dupa acel incident, si, cand am devenit adolescenta, nu lasam niciun barbat sa se apropie de mine. Ideea de sex ma ingrozea si mi-a trebuit mult timp pana mi-am revenit", a mai spus englezoaica. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats