vineri, 6 martie 2009

Daca va fi demis, Oli va reveni In Tara cu tot cu cadouri. Se intoarce cu un cal pursange arab de un milion de euro si cu o camila!

Foarte aproape de a se desparti de Al Hilal, Cosmin Olaroiu mai are o problema. Trebuie sa aduca in Romania si cele doua daruri de pret pe care i le-a oferit patronul echipei la prelungirea contractului.

Anul trecut, dupa un sezon excelent, seicul Been Mussad a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a-i prelungi contractul lui Cosmin Olaroiu, antrenorul fiind tot mai tentat sa se desparta de lumea araba si sa revina in Europa. Pentru a fi cat mai convingator, patronul lui Al Hilal i-a convertit salariul de 2.000.000 din dolari in euro si a plusat cu cateva cadouri de exceptie. Stiindu-l un colectionar rafinat de ceasuri, printul i-a daruit un exemplar de colectie, cu aur si diamante, cifrat la un milion de dolari. Apoi seicul, care este un mare pasionat de cai, l-a dus pe Olaroiu la herghelia personala, unde i-a aratat cateva exemplare superbe de "pursange arab", cotate la circa un milion de euro fiecare. L-a pus sa aleaga la intamplare un cal si apoi a decis: "Incepand din acest moment este al tau!". In final, patronul lui Al Hilal i-a mai daruit si o camila. Un gest banal in aparenta, dar care inseamna in lumea araba un semn de respect si pretuire pentru cel care primeste un astfel de cadou. Acum, cand situatia sa la echipa din Arabia Saudita este incerta, Olaroiu le-a marturisit apropiatilor, mai in gluma, mai in serios, ca nu stie ce va face cu cele doua patrupede de soi pentru ca, daca le va abandona la Ryad, acest lucru ar echivala cu un gest lipsit de politete la adresa printului, care il considera acum pe Oli ca si fratele sau. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats