vineri, 6 martie 2009

Orgie de zile mari in Beverly Hills. Paris Hilton a dansat la bara de ziua ei

Starleta americana a dat o petrecere de zile mari la aniversarea celor 28 de ani, la resedinta personala din Los Angeles. Paris a profitat de ocazie si s-a dat in spectacol, dupa mai multe sticle de whisky consumate ea miscandu-se languros la o bara de striptease, in aplauzele invitatilor ei din lumea buna.

Considerata una dintre cele mai rebele vedete internationale, starleta americana Paris Hilton nu putea sa-si dezminta faima de petrecareata la aniversarea sa. Vedeta, care a implinit 28 de ani pe 17 februarie, a sarbatorit asa cum se cuvine abia la sfarsitul saptamanii trecute. Paris si-a amanat petrecerea pentru a pune toate detaliile la punct si pentru a fi sigura ca totul va iesi asa cum vrea ea, iar invitatii isi vor aminti multa vreme de acum incolo de felul in care ea stie sa se distreze. Petrecerea a inceput inca de dupa-amiaza, la resedinta superluxoasa pe care starleta o detine la Beverly Hills, in Los Angeles. Imbracata intr-o rochita scurta si sexy, Paris si-a primit invitatii, foarte multi la numar, printre care s-au numarat atat rude, cat si vedete din showbizul american, fara sa se dezlipeasca de paharul plin tot timpul cu whisky. De altfel, Paris a tras tot timpul la masea si a fost, cum altfel, cea care a incins la maximum atmosfera. La un moment dat, starleta si-a incitat invitatii cu un dans mai mult decat lasciv, miscandu-se unduios la o bara de striptease instalata special pentru petrecerea ei aniversara. Dupa ce s-a frecat de bara in toate pozitiile posibile si imposibile, in aplauzele si fluieraturile admirative ale celor prezenti, Paris a prins si mai mult curaj si a luat, rand pe rand, mai multe prietene si amici barbati, cu care si-a continuat show-ul erotic.

Portrete sexy pe pereti

Diva le-a cerut invitatilor sa poarte ceva roz, aceasta culoare fiind tema petrecerii date de ea la implinirea celor 28 de ani. Paris este atat de obsedata de culoarea roz incat, nu de mult, si-a achizitionat un automobil Bentley in aceasta nuanta, pentru care a platit 200.000 de euro. Petrecaretii de la aniversarea lui Paris s-au delectat chiar si cu preparate culinare de culoare roz, printre care si vata de zahar in nuanta preferata de starleta americana. Desertul respectiv a fost servit de pitici care aveau aripi de aceeasi culoare. Pentru petrecerea organizata in vila ei din Beverly Hills, Paris a tinut neaparat sa redecoreze, transformand casa in club, cu bar, cu bara de striptease si ring special de dans, pentru a se simti, atat ea, cat si prietenii ei, la fel ca in cluburile de fite in care obisnuiesc sa-si petreaca noptile. Si cum se crede idolul vremurilor noastre, Paris si-a tapetat peretii, special pentru aniversare, cu portrete cu ea in ipostaze sexy, ca o diva care vrea neaparat sa fie in centrul atentiei. Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats