luni, 2 martie 2009

Premierul a iesit la cumparaturi cu sepepistii dupa el. Filmat cand se tocmea la martisoare


Emil Boc a dat banii pe martisoare doar dupa ce a facut o inspectie pe la tarabe ca sa vada marfa expusa si sa compare preturile.


Premierul Emil Boc n-a uitat ca ieri a fost 1 martie si, impreuna cu garda lui de la SPP, a iesit in jurul pranzului in Piata Romana din Capitala sa cumpere martisoare de la comerciantii ambulanti.


Seful Guvernului a fost surprins de paparazzii nostri printre oamenii stransi in jurul tarabelor pe care erau expuse martisoare. Insotit de sepepisti, primul-ministru a tinut mai intai sa-si faca o parere despre marfa si despre preturi. A trecut asadar cu ochii peste patru-cinci tarabe, dupa care s-a oprit la una dintre ele si a luat doua martisoare. Vanzatorul i le-a ambalat, a primit 20 de lei si s-a cautat prin buzunare dupa marunt. Asteptand sa primeasca restul, Emil Boc a scapat unul dintre martisoare. S-a aplecat insa repede sa-l ridice de pe jos, sepepistul care se afla langa premier neavand timp sa schiteze vreun gest. Apoi seful Guvernului a numarat restul dat de vanzator si a plecat. In urma lui, mai multe persoane au inceput sa comenteze, spunand ca Boc incearca astfel sa para popular si sa atraga simpatie. Indiferent de intentie, gestul in sine insa nu poate fi decat de laudat, tinand cont ca ieri a fost 1 martie. Sursa : www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats