luni, 2 martie 2009

S-au sarutat toata noaptea Intr-un club.Fostul iubit al Ginei Pistol s-a cuplat cu Aminata.

Modelul de culoare Aminata Diakite a facut o noua cucerire. Sambata noaptea, in clubul Bamboo, mulatra s-a lasat sedusa de fostul iubit al Ginei Pistol, Nicola, cu care s-a sarutat patimas pana dimineata, sub privirile tuturor celor aflati acolo la distractie.

La doar o luna de cand se lauda in randul colegelor de breasla ca are un iubit de care este foarte incantata, manechinul Aminata Diakite pare ca a uitat complet de el si s-a lasat prada farmecului unui alt barbat. Nici inelul cu diamante si nici geanta Louis Vuitton primite in dar de la fostul iubit, care era, potrivit propriilor ei declaratii, un om de afaceri divortat si cu doi copii, nu au fost argumente suficient de puternice pentru a o convinge pe Aminata sa-i ramana alaturi acestuia. Aflata intr-o dispozitie pasionala, sambata noaptea, ea a dat curs avansurilor facute de fostul iubit al Ginei Pistol, Nicola, si s-a lasat sedusa de acesta. Sub privirile tuturor celor aflati acolo sa se distreze, Aminata si Nicola s-au sarutat si s-au mangaiat fara nicio retinere, oferind un adevarat spectacol erotic privitorilor. Pana la acest moment, Aminata parea angajata intr-o relatie foarte serioasa cu un barbat in varsta de aproximativ 40 de ani, despre care a povestit si colegelor ei de podium. Conform informatiilor noastre, mulatra era foarte multumita de aceasta idila si isi punea sperante destul de mari in ea, mai ales, dupa ce fostul ei iubit ii daruise si un inel cu diamante pe care il achizitionase de la Luxury Show.

Nicola isi schimba des insotitoarele

Se pare insa ca legatura lor s-a stricat, de vreme ce fosta iubita a lui Cabral s-a aruncat, sambata noaptea, fara regrete, in bratele lui Nicola, care, dupa despartirea de Gina Pistol, si-a schimbat foarte des insotitoarele. De la inceputul anului, el a fost vazut mai tot timpul in compania unei femei, dar niciodata aceeasi, semn ca fostul partener al Ginei nu era in cautarea unei relatii stabile, ci mai mult a distractiei. De altfel, si in timpul relatiei cu blonda, el a calcat stramb cu Raluca Sandu, la acea vreme maritata. Sursa: http://www.cancan.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats