vineri, 6 martie 2009

Scena se petrece in pasi de tangou. George Mihaita se saruta cu Roxana Ciuhulescu

Prezentatoarea emisiunii "Promotor" va debuta pe scena Teatrului de Comedie, in rolul unei femei sexy, cu personalitate, Madam Ivanova, care ii joaca pe degete pe pretendentii ei: George Mihaita (Ametistov) si Valentin Teodosiu (Gus). Actul artistic implica si un sarut intre Roxana Ciuhulescu si partenerul ei de scena, George Mihaita.

Directorul Teatrului de Comedie i-a oferit vedetei Pro TV sansa de a interpreta un rol in piesa de teatru "Casa Zoikai", regizata de Alexandru Tocilescu. Roxana Ciuhulescu a trebuit sa ia lectii de tangou cu coregraful institutiei pentru a se descurca excelent in fata spectatorilor. "Ea si George Mihaita au un tangou foarte misto, el o conduce pe Roxana, o lasa pe spate si o saruta. La repetitii, sarutul dintre ei a fost o simulare, dar pe scena va trebui sa fie autentic", ne-a povestit una dintre angajatele Teatrului de Comedie. Sursa noastra a mai adaugat ca Madame Ivanova, personajul interpretat de vedeta Pro TV, este o cucoana sexy si ca vestimentatia ei este pe masura: rochie pana deasupra genunchilor, decoltata, crapata pe o parte, haina de blana, palarie, voal, manusi etc. Mai mult, Roxanei i s-a impus sa poarte pantofi cu toc, desi masoara 1,92 m. "Incaltata, Roxana ajunge la doi metri, in timp ce George Mihaita are doar 1,70 m", ne-au povestit persoane care au asistat la repetitii.

A treia experienta actoriceasca

Roxana Ciuhulescu a descoperit microbul actoriei in urma cu cativa ani, datorita unui rol adjudecat intr-un film SF american, turnat in Romania, care s-a numit "1. Zero". In respectiva productie, vedeta a jucat o cyber-woman. A urmat apoi un rol secundar in "Baieti buni", unde Ciuhulescu a intrat in pielea unui instructor de Aikido. Spre sfarsitul acestei luni, spectatorii o vor vedea pe Roxana in piesa de teatru "Casa Zoikai", regizata de Alexandru Tocilescu si pusa in scena la Teatrul de Comedie din Bucuresti. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats