luni, 16 martie 2009

Se mentine in forma pentru Madonna / Iubitul Madonei trage de fiare ca sa reziste in pat



Desi e tanar si in putere, noul iubit al Madonnei merge zilnic la sala pentru a avea o forma fizica cel putin la fel de buna ca a cantaretei. Cum vedeta este foarte activa si in dormitor, Jesus Luz vrea sa fie la inaltimea acesteia si sa nu-i ofere niciun motiv sa se planga de prestatiile lui sexuale.


Modelul brazilian Jesus Luz, de 22 de ani, a devenit cunoscut peste noapte in intreaga lume, dupa ce s-a aflat ca este noul iubit al nabadaioasei cantarete Madonna, de 50 de ani. Cum asocierea cu renumita vedeta nu poate sa-i aduca decat beneficii, Jesus nu vrea sa riste sa fie parasit de solista si incearca sa tina ritmul cu ea si sa-i intre in voie. Acesta este si motivul pentru care, de cand s-au cunoscut, sexy-brazilianul a inceput sa frecventeze din ce in ce mai asiduu salile de sport, indiferent in ce colt al planetei se afla si daca e sau nu impreuna cu mult mai matura lui partenera. Aflat singur in orasul natal, la Rio de Janeiro, pentru ca Madonna a vrut sa petreaca cateva zile doar cu copiii ei la New York, Jesus n-a facut rabat de la programul de gimnastica, de teama ca nu cumva iubita lui sa afle si sa-i dea astfel motiv de cearta.

Exercitii dis-de-dimineata

Cu noaptea-n cap Jesus s-a dus la o sala de gimnastica din centrul orasului, unde a tras de fiare si a nadusit din greu pret de o ora, timp pe care de altfel il aloca zilnic sportului. Fotografii aflati pe urmele iubitului Madonnei l-au surprins pe acesta tragand de fiare si facand zeci de exercitii pentru diferite grupe de muschi, fara sa slabeasca vreun pic ritmul de lucru. Conform unor surse din anturajul modelului brazilian, acesta a inceput sa mearga cu regularitate la sala dupa ce a cunoscut-o pe Madonna, care, de altfel, este dependenta de sport, acesta fiind si secretul energiei ei debordante atat in viata de zi cu zi, cat si in dormitor, dupa cum au recunoscut chiar si fostii barbati care au trecut prin patul divei. "Jesus vrea sa fie la inaltimea Madonnei in orice situatie si a constatat ca mersul la sala il ajuta sa faca fata ritmului de viata impus de iubita lui. Pentru ca are antrenament, rezista mai mult si in timpul partidelor lor de sex, care il cam epuizau pe Jesus", a spus un amic al brazilianului.Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats