marți, 28 aprilie 2009

Adriana Bahmuţeanu: «Trăgea de manelişti prin Bamboo»



Concedierea Andreei Tonciu de la Kanal D nu a rămas fără ecouri. Dată afară, in direct, de Adriana Bahmuţeanu, gazda show-ului "La şuetă cu Bahmu" vedeta de la "Vremea" nu şi-a revenit insă din şoc. De cealaltă parte, Adriana işi explică decizia şi iese la atac, in stilul său caracteristic.

Adriana Bahmuţeanu s-a supărat raude tot pe prezentatoarea rubricii “Vremea” din Libertatea şi fosta ei colaboratoare, Andreea Tonciu. “Fata asta era pusă pe harţă tot timpul, se certa cu toată lumea, mai ales în ultima vreme de când se crede mare vedetă. Nu o mai suporta nimeni pe acolo, toţi din emisiune se bucură că au scăpat de ea. Nu făcea nici un efort să înveţe cele câteva cuvinte pe care trebuia să le spună când prezenta “Vremea” în emisiune. Pe deasupra începuse să-i scoată pe invitaţi, seara, pe la Bamboo, trăgea de manelişti pe acolo...Tot timpul spunea că e obosită, pentru că petrecuse toată noaptea. Mie mi-a sărit muştarul ultima, dar deja îi înnebunise pe absolut toţi, nu cred că e cineva cu care nu s-a certat pe acolo. Este o paraşută proastă, cu nasul mare şi fiţoasă”, spune Adriana Bahmuţeanu despre Andreea.


Bruneta de la «Vremea» e în negocieri cu altă televiziune


De cealaltă parte, Andreea Tonciu nu regretă despărţirea. “Asta e viaţa, mai multe nu pot să comentez... Eu m-am înţeles bine cu Bahmu, ceea ce spune acum e părerea ei. Oricum, sunt în negocieri pentru o altă emisiune, la un alt post tv”, ne-a spus şi Andreea Tonciu. Ea a fost concediată vineri, în direct, după ce s-a certat cu regizorul de platou şi a refuzat să prezinte Vremea. “Spui Vremea sau nu? Bine... ieşi afară! Ieşi, hai, ieşi, fă paşi!”, i-a replicat Adriana Bahmuţeanu asistentei sale.


Bahmu: «Cine munceşte mai şi năduşeşte»

Supărată că a apărut recent în presa de scandal un articol jignitor la adresa ei, cum că miroase foarte tare a transpiraţie, Adriana Bahmuţeanu a ţinut să-i dea o replică celei care a scris despre ea. “Țin să-i precizez respectivei că până la urmă cine munceşte mai şi năduşeşte şi o invit pe această cale să facă şi ea vreo doi copii, să meargă la lucru gravidă-n şase luni şi ceva şi mai apoi să organizăm un concurs de genul “cine transpiră mai tare!”, o asigur că va obţine locul întâi, cu coroniţă!”, a declarat Adriana Bahmuţeanu.Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats