luni, 6 aprilie 2009

Banii arabilor l-au transformat In nabab/Radoi i-a luat casa si masina surorii sale





Dupa ce la un moment dat parea sa o ignore aproape complet, fotbalistul lui Al Hilal a revenit la sentimente mai bune fata de sora sa, cumparindu-i casa si masina.

Schimbare radicala de atitudine a lui Mirel Radoi (foto medalion) fata de sora sa Alexandra. In urma cu sase luni, fata avea greutati mari. Lucra la Timisoara, la o casa de schimb valutar si statea cu chirie alaturi de alte fete. Mirel evolua la Steaua si parea sa nu se sinchiseasca prea mult de problemele Alexandrei. Transferul fotbalistului la Al Hilal si contractul de peste un milion de euro l-au facut pe mijlocasul nationalei sa-si schimbe atitudinea fata de sora sa. De curand, Radoi i-a facut o surpriza rudei sale apropiate. I-a cumparat un apartament in Severin si o masina. A facut acest lucru si pentru a o determina pe Alexandra sa se intoarca in orasul natal si sa fie aproape de familie, dar si pentru ca aceasta sa stea departe de viata destul de tumultuoasa din Timisoara.
De cateva saptamani, sora lui Radoi nu mai lucreaza la casa de schimb de pe Bega, care ii apartinea unui arab, si s-a intors la Severin, unde are acum atuurile necesare pentru a-si croi un viitor linistit. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats