luni, 6 aprilie 2009

Brazilianca s-a maritat a doua oara/Asa a aratat Gisele mireasa



Supermodelul s-a maritat prima data cu iubitul ei, Tom Brady, in urma cu o luna. Acum, in cadrul unei ceremonii restranse, care a avut loc in Costa Rica, frumoasa brazilianca a imbracat si rochia alba de mireasa.


Gisele Bundchen si cel cu care s-a casatorit in urma cu o luna, fotbalistul Tom Brady, au organizat o nunta secreta in Costa Rica, la care au participat doar membrii familiei si cativa dintre prietenii cei mai apropiati. La ceremonie au venit parintii supermodelului, cele cinci surori ale lui Gisele, parintii lui Tom, surorile lui si fiul sau Jack, fiind invitati si cativa sportivi cu sotiile. Nunta a avut loc la un restaurant din orasul Malpais, Costa Rica, locatie preferata de multe dintre vedetele de la Hollywood, printre cei care au proprietati in zona numarandu-se Gwyneth Paltrow, Mel Gibson, Matthew Mcconaughey, Jared Leto si gemenele Olsen. Dupa ceremonie, nuntasii au stat la plaja si au facut surf, bucurandu-se de soare.
"Am visat intotdeauna la o ceremonie simpla, intima, doar cu cei apropiati. Nu-mi plac petrecerile fastuoase, dar vreau neaparat sa imbrac rochia alba de mireasa", declarase Gisele, in urma cu cateva saptamani, pentru o revista din Brazilia.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats