luni, 6 aprilie 2009

CANCAN a descoperit o convorbire telefonica din care reiese ca Gigi Becali este victima unei manevre/Dovada Santajului!



Temutul interlop Petre Geamanu? a fost interceptat in timp ce dirija santajul dintr-o puscarie din Belgia. Aflat dupa gratii, Petre Geamanu? il sfatuia pe fratele lui, Sandu, sa stoarca bani de la miliardarul din Pipera si sa-l ameninte ca, daca nu va da 50.000 de euro, hotii il vor acuza de sechestrare.
CANCAN a publicat ieri, in premiera, fotografii cu doi dintre barbatii care sustin ca i-au furat masina lui Gigi Becali si ca acesta i-ar fi lipsit de libertate. Totodata, reporterii nostri au dezvaluit ca omul de afaceri a fost victima unui santaj din partea presupusilor hoti.



Noi dovezi ale santajului au fost descoperite ieri de CANCAN. Mai exact este vorba de o convorbire telefonica purtata intre Petre Ilie, zis Petre Geamanu?, aflat intr-o puscarie din Belgia, si fratele acestuia, Alexandru Ilie, zis Sandu Geamanu?, interlop despre care CANCAN a scris inca de ieri ca a fost implicat in acest caz. Din convorbirea telefonica dintre cei doi lideri ai clanului Geamanu? rezulta clar ca patronului Stelei i s-a pus la cale un santaj.
Petre Geamanu?: "Fa-i pe oameni sa-si scoata de la medicii legisti, sa-l luam! Si cu certificatul ala sa se duca sa ia cascavalul. 50.000!"
Sandu Geamanu?: "Da, asa facem!"
Petre Geamanu?: "E urat, trebuia sa-i tina pe oameni la medico-legal, frumos. (...) Ai inteles? Ca ii leaga dupa aia...".
Sandu Geamanu: "Cu ce-i leaga? Pai, daca-i leaga pe baieti, alde Becali se duc pentru sechestrare la puscarie!"
Petre Geamanu?: "Asa e, da! El ii leaga pe aia si aia pe el, intelegi?!"
Sandu Geamanu?: "Da, ma, da!"
Referitor la aceasta convorbire a fratilor Geamanu?, avocatul Gheorghe Mateut a declarat ca, de fapt, Becali este victima in acest dosar. "Reiese clar ca se dorea obtinerea unei sume de bani prin efectuarea unor manevre. De exemplu, obtinerea unui certificat medico-legal prin care sa poata dovedi o pretinsa sechestrare de persoane care sa ii aduca pe Becali si pe ceilalti in stare de arest preventiva. Convorbirile domnului Becali nu numai ca nu il incrimineaza, ci il exclude de la orice implicare", a precizat avocatul lui Becali.
Mai mult, ieri "Gardianul" a difuzat si inregistrarea facuta cu telefonul mobil a discutiei purtate de Gigi Becali cu hotii in seara in care acestia ii furasera masina. Aflati in barul din Pipera, hotii pareau destinsi, fara sa prezinte urme de violenta, iar miliardarul i-a certat parinteste, nici vorba sa-i bata sau sa-si instige oamenii la agresiuni.
Despre acest filmulet, al doilea avocat al lui Becali, Aurelian Badulescu, a declarat pentru CANCAN: "Cand i-a lipsit de libertate? Cand i-a bagat in masina sau cand i-a tinut in bar?! Pai, ar fi trebuit sa fie cam 30-40 de inculpati, adica aproximativ cati oameni erau in bar. Gigi Becali i-a invitat la masa, au mancat si au baut apoi i-a asteptat sa ii aduca cheile de la masina. Au plecat cu bodyguarzii lui Becali si i-au cautat cheile prin boscheti, pentru ca, spun ei, le pierdusera. I le-au adus si au continuat sa vorbeasca si sa bea impreuna", a declarat Badulescu.
Cei care i-au furat masina lui Becali - Adrian Stan, zis Chioru, Nicolae Tinel si Stefan Margean, zis Fanoiu - sunt locotenentii lui Alexandru Ilie, zis Sandu Geamanu?, ei fiind cercetati si arestati, in 2007, alaturi de seful lor, intr-un dosar de talharie, furt si complicitate la aceste infractiuni. Anul acesta, la finele lunii ianuarie, la scurt timp dupa episodul cu furtul masinii lui Becali, Sandu Geamanu? a fost retinut in urma unor descinderi in forta. Alaturi de Geamanu? a fost retinut si Vasile Nicolae Marian, zis Nicos, membru al aceluiasi clan. Cei doi erau cautati pentru tentativa de omor si violare de domiciliu. Potrivit politiei, anul trecut, in Ajunul Craciunului, ei au intrat peste o familie din Sectorul 2 inarmati cu sabii si bate si au batut crunt mai multe femei si copii, ranind grav o fetita de doi ani. Sandu Geamanu? a fost eliberat acum doi ani din inchisoare, dupa ce a ispasit o pedeapsa de opt ani in celebrul dosar "Portbagajul".


Declaratii socante despre capturarea hotilor


Reporterii CANCAN au discutat cu vanzatorii magazinelor situate la intersectia strazilor Dr. Felix cu Nicolae Titulescu, acolo unde a avut loc incidentul semnalat la 112, cand presupusii hoti au fost blocati in trafic si prinsi de oamenii lui Gigi Becali. Cateva persoane care aveau cunostinta despre cele intamplate in noaptea de 26 spre 27 ianuarie ne-au creionat un film al evenimentelor, insa nu au putut sa dea nici un nume.
"Exact aici, la intersectie, s-a intamplat. Soferului Mercedesului era urmarit de un jeep, a luat un viraj brusc si a intrat intr-un stalp. Ori nu era un sofer foarte bun, ori s-a speriat", ne-a declarat vanzatoarea unui magazin situat in imediata apropiere a locului in care s-a produs evenimentul. Femeia nu a putut preciza cine erau cei urmariti si cine erau urmaritorii. "Era intuneric. Stiu ca dupa ce Mercedesul a intrat in stalp, unul dintre ocupantii masinii a luat-o la fuga. Din cate am auzit, a incercat sa intre in scara unui bloc, insa s-a tras asupra lui si a fost prins, dupa care bagat in portbagaj. N-a stiut pe unde sa fuga, pentru ca daca se ducea in partea opusa nu-l mai gasea nimeni, era intuneric. E un gang acolo unde se putea ascunde. Credeam ca hotii sunt mai inteligenti, insa astia n-au stiut deloc sa se orienteze". Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats