vineri, 24 aprilie 2009

Cheeky Gabriela, jefuită în timp ce dormea


Gabriela Irimia de la Cheeky Girls a avut parte de o surpriză neplăcută în urmă cu două săptămâni. Aceasta a observat că locuinţa i-a fost jefuită de hoţi în timp ce ea şi iubitul ei Nick dormeau, informează Daily Mail.



Cei doi au avut un şoc în urmă cu două săptămâni când au observat că maşina din faţa casei şi un aparat foto cu pozele pe care le-au făcut în vacanţă au dispărut. La o privire mai atentă aceştia au observat că pe lângă camera foto şi maşina cuplului care valora 30.000 de lire, hoţii au mai furat din casă un laptop şi un iPod.

"Suntem puţin speriaţi şi ne gândim ce s-ar fi întâmplat dacă ne-am fi trezit şi ne-am fi confruntat cu hoţii. Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă hoţii urcau scările în cazul în care nu găseau ceea ce au luat de jos", a spus Nicholas Zapolski, iubitul Gabrielei.

Deşi incidentul a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, presa britanică a aflat abia miercuri. Potrivit poliţiei hoţii au intrat în casă în jurul primei ore ale dimineţii prin uşa din spate şi au furat bunurile în valoare de 2000 de lire după care au luat cheile de la maşină de pe masa din bucătărie.

Poliţia a demarat o anchetă în acest caz pentru a descoperi hoţii. Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats