luni, 6 aprilie 2009

Condamnate la duelul de saptamana aceasta de la "Dansez pentru tine"/ Gemenele Cheeky baga raca in familia coregrafilor




Nominalizarea surorilor de la Cheeky Girls la duelul de la "Dansez pentru tine" a declansat o competitie apriga in randul coregrafilor, sot si sotie, care le antreneaza. Daca pana la aceasta condamnare, Svetlana si Lilian Caraus incercau sa tina secret, unul de altul, coregrafia pe care urmeaza sa o puna in scena, de vineri seara, de cand au devenit rivali directi, au convenit sa nu mai vorbeasca absolut deloc de show-ul de la Pro TV.
Monica si Gabriela Irimia au devenit, fara voia lor, motiv de galceava in familia coregrafilor Svetlana si Lilian Caraus. Inca de la bun inceput, cei doi coregrafi erau constienti ca pot fi nominalizati la duel, dar, vineri seara, cand confruntarea a devenit o certitudine, ei si-au schimbat drastic comportamentul unul fata de celalalt, secretomania dintre ei atingand cote alarmante. Nu doar ca gandesc coregrafiile... pe furis unul fata de celalalt, dar acasa subiectul "surorile Cheeky" a devenit tabu. La o scara mai mica, acelasi lucru se intampla si intre gemenele Monica si Gabriela, care, dupa ce au impartit mereu tot ce au avut, vor fi nevoite sa danseze si sa se elimine una pe alta din competitia visurilor. Cea de-a patra runda a acestei editii de la "Dansez pentru tine", in care s-a dansat vals si dans tiganesc, a fost decisiva pentru Claudia Cream si partenerul ei. Condamnat la duel, cuplul a iesit din concurs dupa numaratoarea voturilor. Cu toate acestea, Cream a oferit partenerului ei, pe langa cei 1.500 de euro daruiti de organizatori, un cec de 2.000 de euro. Seara s-a incheiat cum nu se putea mai bine pentru perechile Cristina Cepraga-Dan si Piticu-Oana, care au primit note de zece si laude la scena deschisa din partea juriului.


Abramburica si Honorius, cuplu in scopuri nobile

Dana Rogoz si Honorius Prigoana au adus zambetul pe buzele unui copil sarman care traieste intr-o garsoniera de 7 metri patrati alaturi de tatal lui. Acestuia i-a fost inmanat un cec de 5.000 de euro, pentru nevoi zilnice, iar micutul Robi, fotbalistul, s-a ales cu un echipament complet oferit de Ionut Lupescu. Momentul emotionant a fost urmarit de peste 2 milioane de telespectatori, ca de altfel intreaga editie de la "Dansez", care a adus inca o data Pro TV-ului titlul de lider de audienta. Sursa: www.cancan.ro

Un comentariu:

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats