luni, 6 aprilie 2009

Elan Schwartzenberg Si Anna Lesko au iesit ieri la restaurant dupa ce au revenit cu o seara Inainte de la Tel-Aviv/ Au fost impreuna in Israel


Cantareata si omul de afaceri si-au tinut companie pe durata zborului Bucuresti - Tel-Aviv, dar si pe parcursul sederii lor in Israel, fiind vazuti impreuna.

Cantareata si omul de afaceri au zburat cu acelasi avion, joi seara, de la Bucuresti spre Tel-Aviv. La intoarcere, sambata seara, cei doi au luat, culmea coincidentei, aceeasi cursa, iar duminica dupa amiaza au fost surprinsi de paparazzii Cancan in timp ce au luat masa impreuna la restaurantul "Casa Doina"
din Capitala.
La doar cateva zile de cand Anna Lesko a licitat si si-a adjudecat fotografia cu Elan Schwartzenberg la expozitia organizata de Mihaela Berciu, sora lui Pepe Berciu, patronul clubului "The office", in cadrul unei campanii impotriva violentei, cantareata a fost vazuta imbarcandu-se in acelasi avion in care se afla si omul de afaceri. Mai exact, joi seara, cantareata a zburat spre Israel, unde avea de sustinut un concert, cu aceeasi aeronava cu care Elan Schwartzenberg alesese sa plece intr-o calatorie de afaceri la Tel-Aviv. Cunoscandu-se de mai multa vreme, cei doi s-au salutat si au discutat pe toata durata zborului, facandu-si astfel mai placut voiajul. Potrivit informatiilor noastre, cei doi au fost vazuti, vineri, iesind impreuna prin Tel-Aviv, Elan Shwartzenberg oferindu-se probabil, in calitate de "om de-al casei", sa-i arate Annei locurile cele mai interesante din capitala Israelului. Sambata seara, la intoarcerea in Romania, Anna Lesko a luat, culmea coincidentei!, acelasi avion ca si omul de afaceri, zburand tot impreuna, dar acum spre casa. Avand deja testat exercitiul conversatiei, cei doi si-au tinut companie si de aceasta data. Seria coincidentelor a continuat duminica dupa-amiaza, cand, in jurul orei 15.00, paparazzii Cancan i-au surprins impreuna pe Anna Lesko si Elan Schwartzenberg in timp ce luau masa la restaurantul "Doina" din Bucuresti.


Parerile prietenilor sunt impartite


Ca si in relatarea de calatorie din Israel, pe care ne-au facut-o niste surse neoficiale, si acum cantareata si omul de afaceri pareau sa se simta foarte bine unul in compania celuilalt, discutand si amuzandu-se. De altfel, o parte dintre prietenii lor comuni, care ne sustin informatia ca Anna Si Elan se cunosteau de mai multi ani, sunt convinsi ca acestia nu sunt nimic altceva decat buni prieteni. Pe de alta parte, exista in anturajele celor doi si amici care par sa creada ca intre cantareata si businessman ar putea sa fie ceva mai mult decat o simpla prietenie, dar, deocamdata, banuielile nu le-au fost confirmate.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats